Χουλτ: «Μου αρέσει το στυλ του Καρντόσο»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019, 15:48
Χουλτ: «Μου αρέσει το στυλ του Καρντόσο»

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από τη φετινή προετοιμασία της ΑΕΚ αλλά και τη δουλειά που γίνεται από τον νέο τεχνικό της «Ένωσης», Μιγκέλ Καρντόσο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουηδός μπακ-χαφ στο συνδρομητικό κανάλι:

Για τις εντυπώσεις του από το φιλικό ματς με τη Τρεντσίν:
«Πάντα τα πρώτα παιχνίδια της προετοιμασίας είναι κάπως περίεργα. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω, καθώς το σώμα δεν είναι στο 100%. Ίσως έχεις σκεφτεί να κάνεις κάτι κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως το σώμα δεν το κάνει. Προπονούμαστε πολύ, έχουμε "βαριά" πόδια και νομίζω ότι ήμασταν καλά στο πρώτο ματς. Είχαμε περισσότερη ενέργεια σε σχέση με το δεύτερο παιχνίδι. Αυτό φαινόταν. Ήμασταν κάπως πιο αργοί, όμως είναι φυσιολογικό και είναι μέρος της προετοιμασίας».

Για τη δουλειά που γίνεται με τον Μιγκέλ Καρντόσο: «Είναι ένας προπονητής που θέλει πραγματικά να παίξει ποδόσφαιρο. Μου αρέσει το στιλ του. Για εμάς, τους μπακ, είναι κάτι καλό γιατί θέλει να προωθούμαστε, να είμαστε επιθετικοί και να αλλάζουμε την πλευρά της επίθεσης. Για μένα είναι κάτι καλό, όμως χρειάζεται προσαρμογή και χρόνος για να βελτιωθούμε σε όλα. Μπορεί να φανεί ότι προοδεύουμε και καταλαβαίνουμε τον τρόπο που ο προπονητής θέλει να παίζουμε».

Για το πρόβλημα που υπήρξε στο ματς με την Τρεντσίν από την πίεση των Σλοβάκων: «Είδατε ότι μας πίεσαν πολύ στο πρώτο ημίχρονο και πρέπει να βρούμε μια λύση σε αυτό. Θέλαμε να παίξουμε, να προσπαθήσουμε, γιατί είναι φιλικό παιχνίδι, όμως είναι φυσιολογικό και μέρος της προόδου. Θα βρούμε τις λύσεις όταν θα αρχίσουμε τα επίσημα παιχνίδια».

Για τη φιλοσοφία του Καρντόσο: «Δεν μπορούμε να πούμε πολλά, γιατί ίσως τα μάθουν οι άλλες ομάδες. Θέλει να έχουμε κατοχή μπάλας, να είμαστε επιθετικοί, να πιέζουμε ψηλά και θέλει να έχουμε επιθετικό στιλ παιχνιδιού».

Για το πως αισθάνεται μετά από το παιχνίδι: «Αισθάνομαι όπως όλοι. Κουρασμένος. Όμως είμαι καλά, δεν πονάω και αισθάνομαι καλά. Όχι "φρέσκος", αλλά καλά».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019, 15:58