Μπορεί ο Βέρντε να βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστα της ΑΕΚ για την ενίσχυση στις θέσεις των εξτρέμ, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να εξετάζουν και την περίπτωση του Φεντερίκο Καρτάμπια, ο οποίος αγωνίζεται στην Λα Κορούνια.

Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα «dxtcampeon.com», η οποία στο σχετικό δημοσίευμά της αναφέρει ότι η «Ένωση» έχει αρχίσει ήδη τις επαφές με τον παίκτη, τονίζοντας ωστόσο ότι υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό κομμάτι με την ισπανική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως στο εν λόγω ρεπορτάζ εκτιμάται ότι αυτή η διαφορά είναι τέτοια που μπορεί να καλυφθεί και ο παίκτης να κλείσει –τελικά- στην «Ένωση» πριν τις 15 Ιουλίου.

«Η ΑΕΚ και ο Καρτάμπια έχουν αρχίσει ήδη συζητήσεις. Ο ελληνικός σύλλογος ξεκαθάρισε στον Αργεντινό ότι θέλει να συνεργαστούν και ο ατζέντης του έχει αρχίσει τις διαπραγματεύσεις. Υπάρχει διαφορά με την Ντεπορτίβο. Η ΑΕΚ έχει έρθει ήδη σ’ επαφή με τους δύο ατζέντηδες του Καρτάμπια.

Αυτή την στιγμή οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία παρά τις απαιτήσεις που έχει η Ντεπορτίβο οι οποίες όμως είναι διαπραγματεύσιμες», αναφέρει και επισημαίνει ότι η ομάδα της Γαλικίας κοστολογεί τον παίκτη περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ αλλά η μεταγραφή μπορεί να κλείσει με ένα ποσό της τάξης του 1,2 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ σήμερα στις 18.00 (Novasports 1HD) η «Ένωση» θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την η Γκόρνικ Σάμπριζε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης