Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αφού επικράτησε 1-0 του Ηρακλή στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 3’ ο Ροντρίγκες, ενώ για τον «Γηραιό» ο Σαραμαντάς αποβλήθηκε στο 27’ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και επιβραβεύτηκε, καθώς πέτυχε νωρίς το μοναδικό γκολ που τελικά του χάρισε και τη νίκη. Στο τρίτο λεπτό ο Μπίσεσβαρ έκανε την πάσα στον Ροντρίγκερς και ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ με πολύ δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουάντερσον.

Ο «Δικέφαλος» συνέχισε να πιέζει και στο 15ο λεπτό ο Αθανασιάδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ λίγα λεπτά μετά δεν βρήκε στόχο με σουτ. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 27’, όταν Σαραμαντάς αποβλήθηκε μετά από υπόδειξη της επόπτη Κουρομπήλια.

Με παίκτη παραπάνω ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε ολοκληρωτικά. Στο 39ο λεπτό ο Κάμπος έπιασε την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ αλλά ο Χουάντερσον πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση ενώ δύο λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Ηρακλή επενέβη εκ νέου σε σουτ του Κάμπος μέσα από την περιοχή. Η μοναδική φάση για τον Ηρακλή χάθηκε με τον Γλύκο να απομακρύνει το χτύπημα φάουλ του Μοντέιρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ διατήρησε την κατοχή και προσπάθησε να σκοράρει ακόμα μία φορά για να «κλειδώσει» το ματς, αλλά τελικά επικράτησε με το σκορ στο 1-0. Οι Αθανασιάδης, Μπίσεσβαρ και Κάμπος δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Χουάντερσον, ο οποίος κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι μέχρι το τέλος, ωστόσο στον επιθετικό τομέα ο Ηρακλής δεν απείλησε και έτσι δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

ΠΑΟΚ – Ηρακλής 1-0 (Novasports 1)

Γκολ: 3′ Ροντρίγκες

Κίτρινες κάρτες:
Σακχόφ, Κάμπος, Μαλεζάς – Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Χουάντερσον, Κυριακίδης

Κόκκινες κάρτες:
27′ Σαραμαντάς

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς):
Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς (46′ Βαρέλα), Λέοβατς (46′ Κίτσιου), Κάνιας (85′ Τσίμιροτ), Σακχόφ, Μπίσεσβαρ, Τζάλμα Κάμπος, Αθανασιάδης, Ροντρίγκες.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος):
Χουάντερσον, Κυριακίδης, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Ρούσσος (71′ Καραγκούνης), Μοντέιρο, Πασάς (46′ Αγγελόπουλος), Κούρος, Λάμπρου (83′ Τσότρας).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης