«Γενέθλια» έχει σήμερα η ΑΕΚ, που κλείνει τα 98, καθώς ιδρύθηκε από Κωνσταντινουπολίτες στην Αθήνα στις 13 Απριλίου 1924. Τα φετινά γενέθλια του συλλόγου έχουν ιστορική σημασία, αφού σε αυτή την «ηλικία» η Ένωση θα μπει στο νέο της γήπεδο, κάτι που αναμένεται να γίνει σε λίγους μήνες.

Έτσι, το εορταστικό video που ανέβασε η ΠΑΕ στα social media έχει άμεση σχέση με το μουσείο που θα στεγαστεί στην «Αγια-Σοφιά», με φανέλες, τρόπαια, ιστορικά πρωτοσέλιδα, κειμήλια που δώρισαν ορισμένοι από τους θρύλους του «Δικεφάλου», φωτογραφίες. Γενικά, ένα μικρό μέρος από τα εκθέματα που σε λίγο καιρό θα μπορούν να απολαύσουν από κοντά οι φίλαθλοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

«Τα 98 της χρόνια συμπληρώνει σήμερα η ΑΕΚ. 98 χρόνια με τίτλους, μεγάλες νίκες, στιγμές δόξας, ευρωπαϊκής καταξίωσης και ποδοσφαιρικού πολιτισμού, αντάξιες των αρχών και των καταβολών της ομάδας μας από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της.

Γιορτάζοντας τα φετινά της «γενέθλια», η ΑΕΚ μετρά αντίστροφα τις μέρες για την επιστροφή της στο σπίτι της. Και μαζί της, θα επιστρέψουν στη Νέα Φιλαδέλφεια όλα τα κειμήλια της ιστορίας της, που θα βρουν επιτέλους τη στέγη που τους αρμόζει, στο ένα από τα δύο μουσεία που κατασκευάζονται στην OPAP Arena. Μια μικρή γεύση μόνο από αυτά μπορείτε να πάρετε στο βίντεο που ετοίμασε το AEK TV.

Η ΑΕΚ επιστρέφει σπίτι της. Η ιστορία μας επιστρέφει σπίτι της!»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης