Δεν σταματάει να έχει σε εγρήγορση τους παίκτες του ο Μάσιμο Καρέρα. Ο προπονητής της ΑΕΚ εξήγησε για ακόμα μία φορά τον λόγο για τον οποίο ήταν δυσαρεστημένος μετά την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου και ανέλυσε τα δεδομένα πριν από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (Κυριακή, 19:30, Novasports 1) για την 25η αγωνιστική της Super League.

Στην καθιερωμένη συνέντευξή του στη NOVA o Καρέρα μίλησε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Για τον λόγο της δυσαρέσκειάς του, παρά το 4-0 επί του Παναιτωλικού:

«Δεν διαχειριστήκαμε σωστά τον αγώνα. Αντί τα τρέχει η μπάλα, τρέχαμε εμείς. Κάναμε πολλά λάθη και αναγκαστήκαμε να τρέχουμε και να κουραζόμαστε περισσότερο».

– Για τα κέρδη της ομάδας στο διάστημα της θητείας του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ομάδα πάντα μπορεί να βελτιώνεται. Εμείς δεν έχουμε κάνει τίποτα, απλώς έχουμε κερδίσει 10 ματς. Καθήκον μας είναι να βελτιώσουμε την ομάδα κι αυτό γίνεται με μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας. Ένας προπονητής δεν μπορεί ποτέ να είναι 100% ευχαριστημένος, αφού υπάρχουν πάντα πράγματα που χρειάζονται βελτίωση. Έχουμε πετύχει κάποια, αλλά χρειάζονται περισσότερα κι αυτό είναι θέμα δουλειάς. Έχουμε κάνει κάποια λάθη κυρίως, όπως είπα και πριν, στην κατοχή της μπάλας».

– Για το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Λάτσι, λόγω των πολλών προβλημάτων στην άμυνα:

«Σήμερα και αύριο θα δουλέψουμε για να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε τον ΟΦΗ. Ένδεκα παίκτες βρίσκονται στο γήπεδο κι εμείς έχουμε πολλές επιλογές».

– Για το κίνητρο που θα έχει ο ΟΦΗ:

«Και για εμάς είναι σημαντικό το ματς. Ίσως περισσότερο απ΄ ό,τι για τον ΟΦΗ, αφού υπάρχει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός κι εμείς πρέπει να ροκανίσουμε τη διαφορά από τις πρώτες θέσεις.

– Για την κλήρωση εναντίον του Άρη στους ημιτελικούς κυπέλλου:

«Σκέφτομαι μόνο το ματς της Κυριακής. Μετά θα σκεφτούμε τα υπόλοιπα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης