Με 13 γκολ παθητικό σε πέντε αγώνες, η άμυνα της ΑΕΚ δεν τα έχει πάει καθόλου καλά στο εφετινό Europa League. Στα εύκολα γκολ που δέχεται, εντόπισε το πρόβλημα ο Μάσιμο Καρέρα μετά τη νέα ήττα 2-4 από τη Μπράγκα.

Οι δηλώσεις του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα δεχτήκαμε δύο πολύ γρήγορα γκολ. Μόνοι μας κάναμε δύσκολα τα πράγματα. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, όμως το τρίτο γκολ μας έκοψε τα πόδια. Είχαμε απέναντί μας μια μεγάλη ομάδα η οποία τιμώρησε τα λίγα λάθη που κάναμε. Τον τελευταίο καιρό δεχόμαστε εύκολα γκολ, είναι πρόβλημα και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σ΄αυτό.

Η Μπράγκα έβαλε τρία γκολ στη Μπενφίκα, τρία στη Λέστερ. Τέτοιες ομάδες αντιμετωπίζουμε, που εκμεταλλεύονται το παραμικρό λάθος. Κι εμείς δυστυχώς κάναμε αρκετά σε τρία ματς του Europa League.

Σίγουρα υπάρχει διαφορά στην ένταση ανάμεσα στα πρωταθλήματα. Παίζουμε με ομάδες που έχουν συνηθίσει να δίνουν τέτοια ματς. Αυτό που χρειάζεται είναι να παίζουμε συχνά σε τέτοιες διοργανώσεις για να μπορούμε κι εμείς να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε τέτοιες αντιπάλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης