Ακόμα και για τον ίδιο τον Μάσιμο Καρέρα, τα επιτεύγματά του στους δύο μήνες που βρίσκεται στην ΑΕΚ ήταν απρόσμενα!

Σε συνέντευξή του σε site της Ρωσίας (sport24.ru), ο πρώην προπονητής της Σπαρτάκ Μόσχας εξομολογήθηκε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα μια τέτοια επιτυχημένη έναρξη στη συνεργασία μου με την ΑΕΚ. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα με βάση τη δουλειά μας στη φυσική κατάσταση και στην τακτική, που κάνουμε καθημερινά μαζί με την ομάδα προπονητών. Το πιο δύσκολο διάστημα ήταν όταν παίξαμε τρεις αγώνες σε μία εβδομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, ο Ιταλός προπονητής, παρά τη διαφορά των 13 βαθμών της «Ένωσης» από την κορυφή, επισήμανε ότι η ομάδα του θα παλέψει για να την καλύψει.

Όσον αφορά το γεγονός ότι η ΑΕΚ αγωνίζεται για να καλύψει τη διαφορά της από την κορυφή, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: «Δουλεύω ακριβώς γι’ αυτό. Και θα κάνουμε τα πάντα να συμβεί. Η διαφορά που υπάρχει τώρα από την κορυφή είναι μεγάλη, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα προσπαθήσουμε να την καλύψουμε».

Τέλος παραδέχτηκε πως δεν πρόλαβε ακόμα καλά-καλά να δει την Αθήνα λόγω φόρτου εργασίας. «Για να είμαι ειλικρινής, υπάρχει τόση δουλειά στην Αθήνα μόνο για τα παιχνίδια και έχω δει πολύ λίγο την ίδια την πόλη. Είναι καλό ότι όλοι μιλούν Αγγλικά. Αρκεί αυτό για την επικοινωνία σε μία ομάδα και στην καθημερινή ζωή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης