Γκαρσία: «Η ΑΕΚ είναι ομάδα με ιστορία και... τρελούς οπαδούς»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020, 18:36
Γκαρσία: «Η ΑΕΚ είναι ομάδα με ιστορία και... τρελούς οπαδούς»

Πανευτυχής για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Λιβάι Γκαρσία στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του επίσημου καναλιού του συλλόγου στο YouTube.

«Αρχικά είναι μεγάλη απόλαυση το να βρίσκομαι εδώ. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ο βασικός λόγος είναι ότι ένιωσα μια σπουδαία σύνδεση, το αίσθημα ότι με θέλουν, ενώ και η οικογένειά μου ήταν θετική, οπότε δεν είχα άλλη επιλογή» είπε ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο και προσθεσε:

«Αισθάνομαι πραγματικά καλά. Είμαι ενθουσιασμένος για να δείξω τι μπορώ να κάνω και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Η πρώτη πληροφορία που είχα για την ΑΕΚ ήταν ότι έχει σπουδαία ιστορία και τρελούς οπαδούς! Και αυτό είναι κάτι που κάθε παίκτης θέλει. Ελπίζω να μάθω περισσότερα το συντομότερο δυνατό».

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, δεσμεύτηκε να απαντήσει στο γήπεδο: «Ο πρώτος μου στόχος, φυσικά, είναι να κάνω το ντεμπούτο μου. Τα υπόλοιπα θα τα αφήσω στο γήπεδο. Ελπίζω να ζήσω ωραίες στιγμές εδώ και να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής. Είναι απίστευτο το συναίσθημα ότι από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ είχα μια θερμή υποδοχή και όλοι ήταν πολύ καλοί μαζί μου. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω εδώ τώρα και ελπίζω να ξεκινήσω το συντομότερο».

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020, 19:33