Κοντά στην πρώτη της καλοκαιρινή μεταγραφή φέρνουν την ΑΕΚ τα δημοσιεύματα από το Μεξικό. Αυτή τη φορά, τα δημοσιεύματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού δεν αναφέρουν απλά ονόματα που εξετάζει ο Ματίας Αλμέιδα, αλλά προχωράνε μια περίπτωση ακόμη περισσότερο.

Όπως υποστηρίζει το «tudn», ο Μάρκο Φαμπιάν βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην Ευρώπη, έχοντας στα χέρια του πρόταση από την ΑΕΚ. O Αλμέιδα γνωρίζει προσωπικά τον 32χρονο μεσοεπιθετικό που μπορεί να παίξει ως δεκάρι ή πλάγιος χαφ, ενώ το τελευταίο εξάμηνο αγωνιζόταν στη Μαζατλάν (12 συμμετοχές, 1 γκολ, 3 ασίστ), βοηθώντας την να μπει στα Playoffs του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φαμπιάν ξεκίνησε την καριέρα του από την Γουαδαλαχάρα, ενώ ακολούθησαν οι Ταπατίο, Τσίβας, Κρουζ Αζούλ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φιλαδέλφια Γιούνιον, Αλ Σαντ και Χουάρες.

Ο Μάρκο Φαμπιάν είναι επίσης 43 φορές διεθνής με το Μεξικό, έχοντας σκοράρει 9 τέρματα, ενώ έχει παίξει και στα μικρότερα κλιμάκια της χώρας του.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται προσεχώς με την Μαζατλάν και οι Μεξικανοί θεωρούν πολύ πιθανή την επιστροφή του στην Ευρώπη, αυτή τη φορά για λογαριασμό της ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης