Ανατροπή υπήρξε στην υπόθεση επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ.

Όπως μετέδωσε ο «ΣΠΟΡ FM 94,6», ο Τσίνο θα φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα, καθώς θα αποχωρήσει από τη Λας Πάλμας με προορισμό την «Ένωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι πριν λίγες ημέρες από το στρατόπεδο του «Δικεφάλου» ξεκαθάριζαν ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει η υπόθεση του Αργεντινού άσου αν δεν πωληθεί ο Ολιβέιρα.

Εντούτοις τα δεδομένα στη συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση άλλαξαν και με προσωπικές ενέργειες του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος ως γνωστόν έχει αδυναμία στον «Απάτσι», η επιστροφή του παίκτη στην ΑΕΚ αναμένεται να ολοκληρωθεί.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η επιστροφή του Αραούχο έχει δρομολογηθεί και μένουν μόνο τα τυπικά για να ντυθεί ο παίκτης και πάλι στα «κιτρινόμαυρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι τώρα δεν είναι γνωστός ο τρόπος με τον οποίο θα αποκτηθεί. Εάν, δηλαδή, θα είναι πάλι υπό τη μορφή δανεισμού με οψιόν 3.000.000 ευρώ το καλοκαίρι ή με κανονική μεταγραφή. Αλλά ακόμα και στη δεύτερη περίπτωση, η αποπληρωμή του ποσού θα γίνει το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος άσος φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της ΑΕΚ ως δανεικός τον Ιανουάριο του 2017, μετρώντας με την Ένωση 21 συμμετοχές και εννέα γκολ.

Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα την τελευταία ημέρα του Αυγούστου επέστρεψε και πάλι στον «δικέφαλο», καταγράφοντας μαζί του 39 συμμετοχές και 14 τέρματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης