«Ποδαρικό» με το… δεξί έκανε την Κυριακή η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς πέρασε δίχως βαθμολογικές απώλειες από μία δύσκολη έδρα, όπως αυτή στο Αίγιο.

Αυτό το αποτέλεσμα, όπως φυσικό χαροποίησε τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος στην προπόνηση της Δευτέρας συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για το πάθος και τη θέληση που έδειξαν απέναντι στον Παναιγιάλειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ο «Κολοσσός» μετέφερε στους παίκτες του τα «μπράβο» του Δημήτρη Μελισσανίδη, επισημαίνοντας ότι ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου περιμένει ανάλογη πορεία από αυτούς και στη συνέχεια του φετινού… μαραθωνίου.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την εικόνα που είχατε χθες και το πάθος που βγάλατε στο γήπεδο. Έτσι πρέπει να είμαστε κάθε Κυριακή γιατί είδατε τι θα αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια. Συγχαρητήρια και να γνωρίζετε ότι αυτό θέλει από εσάς και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Μου είπε να σας μεταφέρω τα συγχαρητήριά του για την εικόνα σας και το πώς ανταποκριθήκατε στα όσα ζήσαμε!», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της «Ένωσης» και πρόσθεσε:

«Τον “φτιάξατε” και έτσι θέλει να σας βλέπει συνεχώς. Αν παίζουμε με ψυχή και πάθος όπως χθες, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν! Πήραμε τη νίκη και πλέον αυτό το ματς ανήκει στο παρελθόν.  Προχωράμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας, που είναι πολύ σημαντικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, τη Δευτέρα οι Ιβάν Μπρέσεβιτς και Βασίλης Τσεβάς ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και στη συνέχεια έκαναν ατομικό. Από την πλευρά του, ο Άρης Σοϊλέδης συνέχισε το πρόγραμμά του.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης