Ο σκόρερ του τρίτου τέρματος της ΑΕΚ στη νικηφόρα πρεμιέρα με τον Πλατανιά, Χρήστος Αραβίδης, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ικανοποιημένος από την εμφάνιση και σίγουρος ότι στο μέλλον οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» θα δουν ακόμα καλύτερα πράγματα,

«Στη διάρκεια της προετοιμασίας έχουμε δουλέψει αρκετά πάνω σε πολλά κομμάτια, όσο αφορά και το επιθετικό αλλά και το αμυντικό. Σήμερα ευτυχήσαμε να βγάλουμε ορισμένα από αυτά σε ένα παιχνίδι το οποίο είναι δύσκολο, γιατί ήταν και πρώτη αγωνιστική, μπροστά στον κόσμο μας που περιμένει πολλά από μας στην επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Είχε και πάρα πολλή ζέστη, αλλά από κει και πέρα ανταποκριθήκαμε, πατάγαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ ότι η συνέχεια είναι δική μας και μπορούμε να κάνουμε ακόμα καλύτερα πράγματα» δήλωσε αρχικά ο επιθετικός της Ένωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν αισθάνεται άγχος: «Γενικά δεν αγχώνομαι στο παιχνίδι μου. Θέλω να το αφήνω έξω από αυτό που κάνω γιατί οι δυνατότητες μου ξέρω προσωπικά ότι είναι μεγάλες και έχω πει και άλλες φορές ότι αναδεικνύονται μέσα από την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που μπορώ και συνεργάζομαι με αυτόν τον προπονητή, με αυτούς τους συμπαίκτες. Και θεωρώ ότι οτιδήποτε μπορώ να κάνω στο μέλλον θα αναδειχτεί μέσα από αυτή τη συλλογική προσπάθεια».

Για την παρουσία του κόσμου: «Για τον κόσμο τα έχουμε πει. Δεν μπορεί να συγκριθεί».

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Ακόμα δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά για το χρονικό διάστημα που μιλάμε, καθότι και είναι και αρχή του πρωταθλήματος, είναι και το πρώτο παιχνίδια, είμαι βέβαιος ότι είμαστε σε ένα καλό επίπεδο ετοιμότητας. Αλλά έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια μπροστά μας να στρώσει η ομάδα και να παίξει ακόμα καλύτερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Η «βασίλισσα» επέστρεψε, 3-0 τον Πλατανιά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης