Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η πρόσβαση στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, με αποτέλεσμα να θεωρείται αμφίβολη και η προπόνηση της Τετάρτης.

Τόσο η πρώτη ομάδα που υποδέχεται την Κυριακή (30/1, 17:15) τον Βόλο, όσο και η ΑΕΚ Β΄ αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την Β΄ ομάδα η κατάσταση είναι οριακή καθώς αντιμετωπίζει την Κηφισιά το Σάββατο (29/1, 14:45) στην Καισαριανή και η προετοιμασία της δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.

Καταβάλλονται προσπάθειες για να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος στα γήπεδα, όμως ακόμα και το μεσημέρι της Τρίτης έπεφτε χιόνι στα Σπάτα. Εξυπακούεται ότι τα τμήματα της Ακαδημίας δεν έκαναν προπονήσεις τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Όσον αφορά τους τρεις Ιρανούς, πιο τυχερός ήταν ο Μιλάντ Μοχαμαντί που αναχώρησε για την πατρίδα του με τη σύζυγό του το πρωί της Δευτέρας και γλύτωσε το «χάος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ διανυκτέρευσε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» γιατί η μεσημβρινή πτήση του ακυρώθηκε και έφυγε σήμερα (έχει ήδη φτάσει στην Τεχεράνη).

Όσο για τον Εχσάν Χατζισαφί, αναζητά τρόπο να υποβληθεί σε PCR τεστ για να αποφασιστεί τι θα γίνει.

Θυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό την περασμένη Πέμπτη όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία της χώρας του, η οποία ωστόσο θα πρέπει να ανακαλέσει την κλήση του για να έχει δικαίωμα ο παίκτης να αγωνιστεί με την ΑΕΚ.

Διαφορετικά, τόσο αυτός όσο και οι δύο συμπατριώτες του θα χάσουν τα ματς με το Βόλο και με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη την επόμενη Τετάρτη (2 Φεβρουαρίου).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης