Για ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Λιβάγια γράφουν οι Τούρκοι - Άγνοια δηλώνουν στην ΑΕΚ

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020, 17:44
Για ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Λιβάγια γράφουν οι Τούρκοι - Άγνοια δηλώνουν στην ΑΕΚ

Ως μεταγραφικό στόχο της Φενέρμπαχτσε παρουσιάζεται από τους Τούρκους ο Μάρκο Λιβάγια. 

Όπως αναφέρει το fotospor.com σε δημοσίευμά του ο πρόεδρος της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, Αλί Κοτς, θέλει τον Κροάτη επιθετικό, ενώ στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται παράλληλα ότι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ακόμη δύο τουρκικών ομάδων, της Μπασακσεχίρ και της Τράμπζονσπορ. 

«Υπάρχουν πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά και τούρκικες που θέλουν τον 26χρονο Κροάτη. Δυο από αυτές είναι η πρωταθλήτρια Μπασακσεχίρ και η Τράμπζονσπορ! Η πρώτη δελεάζει τον παίκτη με τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η δεύτερη του έχει κάνει μια φιλόδοξη προσφορά! Ωστόσο, ο Λιβάγια μπορεί να είναι κοντά στη Φενέρ, στην οποία βλέπει και καλύτερους οικονομικούς όρους και μακροπρόθεσμη επιτυχία. Επιπλέον και το πιο σημαντικό ο Λιβάγια θέλει να πάει σε μία ομάδα με παθιασμένο κοινό», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα fotospor.com. 

Πάντως από την «Ένωση» δηλώνουν άγνοια για το εν λόγω θέμα, καθώς όπως τονίζουν κύκλοι της δεν υπάρχει ούτε πρόταση, ούτε κάποια ανεπίσημη κρούση για τον ποδοσφαιριστή.

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020, 17:54