Η ΕΠΟ με δελτίο Τύπου που εξέδωσε τη Δευτέρα έκανε γνωστό ότι ο team manager της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, Βαγγέλης Μαχαίρας, θα βρεθεί στη Βουδαπέστη για να επισκεφτεί τους Φετφατζίδη, Μόρα και Ταχτσίδη μετά το τροχαίο που είχαν.

Παράλληλα ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου ότι ο Γιώργος Καραγκούνης θα κάνει ταξίδι στη Βερόνα τις προσεχείς ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι με αφορμή το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν σήμερα το πρωί οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Βαγγέλης Μόρας, Γιάννης Φετφατζίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης μεταβαίνει αυτή την ώρα στην Βουδαπέστη ο team manager της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Βαγγέλης Μαχαίρας, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στην ουγγρακή πρωτεύουσα σε μία ώρα.

Στο μεταξύ, από το πρωί η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ελληνικής πρεσβείας στην Ουγγαρία, καθώς επίσης με την Π.Ο. Ουγγαρίας. Οι Βαγγέλης Μόρας, Παναγιώτης Ταχτσίδης βρίσκονται ήδη στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η ελληνική αποστολή, ενώ ο Γιάννης Φετφατζίδης εξακολουθεί να νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι εντός των προσεχών ημερών ο Γιώργος Καραγκούνης θα μεταβεί στην Βερόνα, όπου θα επισκεφθεί τους διεθνείς ποδοσφαιριστές».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης