Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα θα έχει ο Μίχαελ Σκίμπε στο σημερινό (20:30, Epsilon) φιλικό της Εθνικής με τη Σαουδική Αραβία, που θα διεξαχθεί επί ισπανικού εδάφους και συγκεκριμένα στο «Estadio La Cartuja» της Σεβίλλης.

Στο εν λόγω φιλικό παιχνίδι ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό πλην του Αλέξανδρου Τζιόλη, ο οποίος γνωρίζει καλά τους αντιπάλους καθώς αγωνίζεται στη χώρα τους με τη φανέλα της Αλ-Φάιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 19μελές ρόστερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος υπάρχουν, συνεπώς, 18 παίκτες που αγωνίζονται στη Super League, ενώ εκτός μάχης έχουν τεθεί λόγω τραυματισμών οι Φορτούνης και Χριστοδουλόπουλος.

Μάλιστα οκτώ παίκτες έχουν κληθεί για πρώτη φορά, οι Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Νικολάου, Γαλανόπουλος και Μανιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φιλικό της Eλλάδας με τη Σαουδική Αραβία η είσοδος θα είναι δωρεάν, όπως ανακοινώθηκε στον επίσημο λογαριασμό του ισπανικού γηπέδου στο twitter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης