Mε σεβασμό αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό ο προπονητής της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων στο «Σαν Σίρο», για τη 2η αγωνιστική του Europa League, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν θα πρέπει να υποτιμήσει τους Πειραιώτες.

«Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε τον Ολυμπιακό. Είναι επιθετική ομάδα, με έμπειρους παίκτες και παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είναι αήττητος σε πέντε ματς στην Ευρώπη» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της Μίλαν, ο οποίος εν συνεχεία αναφερόμενος στη δική του ομάδα, είπε:
«Χρειάζεται να έχουμε σταθερότητα στα αποτελέσματά μας. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να δείχνουμε και τη σωστή νοοτροπία. Απέναντι στη Σασουόλο είχαμε προβλήματα για 25 λεπτά. Θέλουμε να είμαστε συμπαγείς και να παίζουμε πάντα σαν ομάδα.
Θα κάνουμε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά όχι τόσες όσες απέναντι στη Ντουντελάνζ. Εμείς θέλουμε να φτάσουμε πρώτα στα νοκ άουτ, πριν αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε στην διοργάνωση. Να περάσουμε πρώτα και θα δούμε πώς θα τα πάμε τον Φεβρουάριο. Για την ώρα προέχει η πρόκριση».

Σχετικά με τη συμμετοχή του Ιγκουαΐν, ανέφερε: «Είναι μεγάλη μονάδα για την ομάδα. Σήμερα προπονήθηκε κανονικά και θα δούμε αύριο αν θα είναι σε θέση να παίξει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, ρωτήθηκε για τις φήμες περί επιστροφής του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τον Ιανουάριο και απάντησε: «Γι’ αυτά ρωτήστε την διοίκηση. Εγώ ασχολούμαι μόνο με τους παίκτες που έχω. Με την ευκαιρία, να του ευχηθώ χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης