Απόλυτα ευχαριστημένος από το φίνις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την 3η θέση που κατέκτησε εντέλει στην εφετινή Πρέμιερ Λιγκ, δήλωσε ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Όλε-Γκούναρ Σόλσκιερ μετά τη νίκη της ομάδας του στο Λέστερ, που της «χάρισε» μία θέση στο επόμενο Champions League.

«Σε σύγκριση με την κατάστασή μας στην αρχή της σεζόν, το γεγονός ότι τερματίσαμε στην 3η θέση είναι κάτι… φανταστικό. Είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα την εφετινή χρονιά και ο τρόπος με τον οποίο αντιδράσαμε στο τελευταίο και πολύ κρίσιμο ματς της χρονιά, ήταν κάτι εξαιρετικό» τόνισε ο Νορβηγός προπονητής και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος μετά την πανδημία του κορωνοϊού, ήταν κάτι σαν… μίνι-τουρνουά. Βγάλαμε κόπωση σε κάποιες στιγμές και είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι όλοι στην κατάσταση που ήταν πριν, αλλά καταφέραμε να συγκεντρώσουμε πολλούς βαθμούς, να πετύχουμε πολλά γκολ και τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες.

Η ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να είναι πολύ πιο ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν, ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια. Πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης