Έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα ύψους 37,6 εκατ. ευρώ στη Ρόμα για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αποκαλύπτει σήμερα η αγγλική εφημερίδα «Mirror».

«Ο διεθνής Έλληνας έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς της Ευρώπης από τότε που έφτασε στη Serie A από τον Ολυμπιακό πριν από τέσσερα χρόνια. Η Τσέλσι ήταν έτοιμη να ενεργοποιήσει τη ρήτρα 34 εκατομμυρίων λιρών, σύμφωνα με αναφορές στην Ιταλία, αφού ο Σάρι ήταν θαυμαστής του από την εποχή του στη Νάπολι, ενώ η Άρσεναλ ενδιαφερόταν επίσης. Όμως, η Γιουνάιτεντ φαίνεται να επιθυμεί να φτάσει πρώτη στην απόκτησή του» σημειώνει η αγγλική εφημερίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρεται, το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν αναγκάζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επισπεύσει τις διαδικασίες για την κάλυψη της ρήτρας, προσπαθώντας να κάνει δικό της τον 27χρονο Έλληνα αμυντικό για το καλοκαίρι.

Οι Ιταλοί σημειώνουν ότι ο Μανωλάς δεν θέλει να φύγει από τη Ρόμα πριν από το τέλος της σεζόν, αλλά έχει ανοίξει την πόρτα της αποχώρησης για το προσεχές καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης