Στην κλάση και την ποδοσφαιρική ευφυΐα του Λιονέλ Μέσι στάθηκε ο προπονητής της Ατλέτικ Μπιλπάο, Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά τη λήξη του τελικού ανάμεσα στην ομάδα του και τη Μπαρτσελόνα, για το Κύπελλο Ισπανίας, που βρήκε νικητές τους Μπαουγκράνα, με σκορ 3-1.

Παράλληλα, ο πρώην τεχνικός του Ολυπιακού έχρισε ως φαβορί τους Καταλανούς για την κατάκτηση του Champions League, το προσεχές Σάββατο, κόντρα στη Γιουβέντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ξέρω αν είναι ασταμάτητος. Είναι σχεδόν ασταμάτητος, σίγουρα. Αρχίσαμε το ματς με καλή αμυντική λειτουργία, αλλά σε τέτοια παιχνίδια ο Μέσι κάνει τη διαφορά. Είναι ένας ιδιοφυής παίκτης, πραγματικά φανταστικός. Θέλαμε να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι όσο περισσότερο γινόταν, αλλά τα δύο γκολ της Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο μάς έκαναν ζημιά. Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες είναι πολύ δύσκολο να περιοριστούν», τόνισε ο προπονητής των Βάσκων. 

«Λυπάμαι για τον κόσμο μας που ήρθε μαζικά για να μας στηρίξει. Δεν τα καταφέραμε, αλλά για μένα είναι θαύμα που αυτή η ομάδα χάνει κάθε χρόνο τουλάχιστον έναν σημαντικό της παίκτη και καταφέρνει κάτι σπουδαίο, είτε φτάνοντας σε έναν τελικό όπως φέτος, είτε συμμετέχοντας στο Champions League», δήλωσε και κατέληξε: «Η Μπαρτσελόνα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να κατακτήσει τα πάντα. Είναι φαβορί απέναντι στη Γιουβέντους».

Με πληροφορίες από το sport-fm.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης