Το δικό του μήνυμα για την πανδημία του κορωνοϊού, που έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο, έστειλε ο Λιονέλ Μέσι. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα με ανάρτησή του στα social media κάλεσε τον κόσμο να υπακούσει στις οδηγίες των γιατρών και να απολαύσει χρόνο με τους δικού τους ανθρώπους. Μάλιστα το συνδύασε με φωτογραφία με τα παιδιά του:

«Είναι ημέρες δύσκολες για όλους. Ζούμε ανήσυχοι γι΄αυτό που συμβαίνει και θέλουμε να βοηθήσουμε αυτόν που έχει χτυπηθεί και αυτόν που δουλεύει στην πρώτη γραμμή στα νοσοκομεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλω να στείλω δύναμη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Η υγεία πρέπει να έρχεται πάνω από όλα. Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή και είναι ανάγκη να ακολουθούμε τις οδηγίες των υγειονομικών υπηρεσιών και των δημόσιων αρχών.

Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να καταπολεμήσουμε αυτό το φαινόμενο με αποτελεσματικότητα. Είναι η στιγμή να είμαστε υπεύθυνοι και να μείνουμε σπίτι, είναι επίσης τέλειο για να απολαύσουμε αυτό το χρόνο με τους δικούς μας ανθρώπους που δεν μπορούμε να τους έχουμε μαζί μας πάντα. Μία αγκαλιά σε όλους και ελπίζουμε να μπορέσουμε να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση το συντομότερο δυνατόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης