Σπουδαία ντέρμπι, αλλά και αρκετές αμφίρροπες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την Τρίτη θα υπάρξει αγωνιστική δράση στους ομίλους 5-8, ενώ την Τετάρτη θα ριχτεί στη μάχη και ο Ολυμπιακός, ο οποίος, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Μάλμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν η «τιτανομαχία» ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπαρτσελόνα (NOVA 2) στο «Παρκ Ντε Πρενς» και το ντέρμπι (NOVA 1) μεταξύ της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι και της φιλόδοξης και αρκετά φορμαρισμένης, Ρόμα των Μανωλά, Τοροσίδη και Χολέμπας.

Από εκεί και πέρα, ο ΑΠΟΕΛ μετά την «τιμητική» ήττα (0-1) της πρεμιέρας από την Μπαρτσελόνα υποδέχεται (NOVA 3) στην Κύπρο τον Άγιαξ, ενώ η Τσέλσι θα φιλοξενηθεί στη Λισαβόνα από την τοπική Σπόρτινγκ (NOVA 6).

Τέλος, την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση θα ψάξουν η Σαχτάρ Ντόνετσκ (παίζει εντός με την Πόρτο), η Μπιλμπάο (φιλοξενείται από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), και η Σάλκε (υποδέχεται την Μάριμπορ), ενώ νωρίτερα η Μπάγερν Μονάχου θα δοκιμαστεί στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ (ΝΟVA 2).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σημερινό πρόγραμμα:

5ος όμιλος
Μάντσεστερ Σίτι-Ρόμα (21.45, NOVA 1)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπάγερν 0-1

6ος όμιλος
Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα (21.45, NOVA 2)
ΑΠΟΕΛ-Άγιαξ (21.45, NOVA 3)

7ος όμιλος
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Τσέλσι (21.45, NOVA 6)
Σάλκε-Μάριμπορ (21.45, NOVA 7)

8ος όμιλος
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Πόρτο (21.45)
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Αθλέτικ Μπιλμπάο (21.45)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης