Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο στα Περιβόλια Χανίων μεταξύ του τοπικού Πλατανιά και του ΠΑΣ Γιάννινα, και άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Χριστόπουλου είχε την υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενουμένων, με αποτέλεσμα η λευκή ισοπαλία να διατηρηθεί μέχρι το τέλος.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πλατανιάς είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά πολύ δύσκολα κατάφερνε να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΣ και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του Βελλίδη.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των Ιωαννίνων παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και προσπαθούσε να απειλήσει με ξαφνικές αντεπιθέσεις.

Η σημαντικότερη ευκαιρία του πρώτου 45λεπτου ανήκει στους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα, στο 12′ δυνατό σουτ του Τσουράκη από μακρινή απόσταση έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα των Χανίων συνέχισε να πιέζει, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΣ «απάντησε» στο τελευταίο λεπτό. Τότε ο Τσάβες πάσαρε στον Ακόστα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και σούταρε, αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Ολιμπά.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο Πλατανιάς είχε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η υπεροχή του ήταν «φλύαρη», χωρίς να μπορεί να βρει τους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ συνέχισε να απειλεί με ξαφνικές αντεπιθέσεις και στο 64ο λεπτό λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Τότε, ύστερα από προσπάθεια του Τσάβες μέσα στην περιοχή, έδιωξε με τάκλιν ο Ιτούα, ο Γιάκος σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Ολιμπά. Η ομάδα των Χανίων συνέχισε να πιέζει, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Κίτρινες: Δημήτρης – Χαρίση, Μιχαήλ

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος):
Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Δημήτρης, Τετέ (74΄ Μαχαμάτ), Αγκιλέρα, Μενδρινός, Τσουράκης, Τζίλβαν (85΄ Φιγκέιρα), Ναζλίδης (66΄ Τόρες).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Βελλίδης, Μιχαήλ (74΄ Λόπες), Χαρίσης (54΄ Γιάκος), Μπέριος, Στρούνα, Λίλα, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Τσάβες, Ακόστα, Ίλιτς (46΄ Σαπαλίδης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης