Γιάννης-Σοφία Κούστα: Το διαζύγιο των 180 εκατομμυρίων!

Γιάννης-Σοφία Κούστα: Το διαζύγιο των 180 εκατομμυρίων!

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 16 Μαΐου 2015, 10:28


Ο μεγάλος έρωτας... βούλιαξε και συνεχίζει να βουλιάζει με διεκδικήσεις εκατομμυρίων ευρώ.Ο πόλεμος του Γιάννη Κούστα και της πρώην συζύγου του δεν έχει τέλος.

Όταν γνωρίστηκε το 1994 ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας με τη Σοφία Γιαννικοπούλου, εκείνη ήταν ένα σέξι κορίτσι, που όλοι γνώριζαν ως ηθοποιό βιντεοταινιών.Δεν κατάφερε ποτέ να γίνει πρωταγωνίστρια, αλλά η Σοφία Γιαννίκου- όπως ήταν το καλλιτεχνικό της επώνυμο- κατάφερε να κάνει εντύπωση με τη θηλυκότητα, το μπρίο και το υπέροχο κορμί της.Υπήρξε παρτενέρ του Στάθη Ψάλτη στο «Ρόκυ 14 και ο πρώτος μπουνάκιας» και την ταινία «Πανταχού παρών» που είχε γυριστεί στην Παλλήνη, στις εγκαταστάσεις του Γιώργου Κοσκωτά, σε σενάριο Κώστα Παπαπέτρου (υπέγραφε και το σίριαλ «Ορκιστείτε παρακαλώ») και σκηνοθεσία Γιώργου Σκαλενάκη. Χαρακτηριστική η εμφάνισή της στη βιντεοταινία «Εραστής για 11 νύχτες» και στη σειρά «Ο κανονιέρης και η βεντέτα».Ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας, όταν γνωρίστηκαν ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Δεν μπορούσε όμως, να μείνει άπραγος μπροστά στο μεγάλο πάθος και τον έρωτά του με τη Σοφία, που έφτασε να τον κάνει να συγκρουστεί με τον πατέρα του.  Τελικά, παντρεύτηκαν 2 χρόνια μετά την αρχή της σχέσης τους, η Σοφία Γιαννικοπούλου παίρνει επίσημα το επώνυμο Κούστα, του εφοπλιστή που βρίσκεται στην 5άδα  των πιο πλούσιων ανθρώπων στην Ελλάδα.
Ο έρωτάς τους εκτός πάθος, χλιδή και λαμπερές εμφανίσεις ευτύχησε με τον ερχομό των δυο παιδιών τους.  Το ζευγάρι συχνά, από το 2001 και μετά, γινόταν θέμα συζήτησης της κοσμικής Αθήνας και των κύκλων τους, αφού οι «καλοθελητές» έλεγαν ότι η Σοφία Κούστα είχε αποκτήσει μια παράξενη συμπεριφορά που οδηγούσε σε εντάσεις τα μέλη της οικογένειας Κούστα.  
Το 2012 όλοι κατάλαβαν ότι η ευτυχία τους δεν είναι όπως φαίνεται. Γεγονόταν που το πένα διαδεχόταν το άλλο -ανάμεσά τους- τους οδήγησε σε εξώδικα, ασφαλιστικά μέτρα και στις δικαστικές αίθουσες.  Ο γάμος είχε τελειώσει και ήταν οριστικό. 
Δημοσιεύματα που ασχολήθηκαν με τη ζωή τους μιλούσαν για την ύπαρξη τρίτου προσώπου, την οποία αντιλήφθηκε ο Γιάννης Κούστας, αφού γνωστός αθλητής και άνθρωπος που είχε σχέσεις με την οικογένεια, βρισκόταν συχνά στα ίδια μέρη, έκανε τα ίδια ταξίδια με την οικογένεια.

Τον Ιούνιο του 2012, ο Γιάννης Κούστας έφυγε χωρίς επιστροφή από το οικογενειακό σπίτι της Γλυφάδας και έμεινε μόνος σε σπίτι στη Βουλιαγμένη. Τον Σεπτέμβριο του 2012 έστειλε εξώδικό στη γυναίκα που ερωτεύτηκε παράφορα, ανακοικώνοντάς της επίσημα το τέλος της συζυγικής τους σχέσης και την απόφασή του να είναι οριστικό.
Εκεί ξεκίνησαν και τα προβλήματα σχετικά με την περιουσία, τις αποζημιώσεις του διαζυγίου και ο φάκελος «οικονομικά ζητήματα της τεράστιας περιουσίας» άνοιξε.  Τον Δεκέμβριο του 2012 η Σοφία καταθέτει μήνυση και στέλνει εξώδικο στον Γιάννη Κούστα, ισχυριζόμενη ότι την χτύπησε και είναι επικίνδυνος για τη ζωή της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η πρόσφατη «συνάντησή» τους στη δικαστική αίθουσα στις 27 Απριλίου, δεν είχε αποτέλεσμα. Η διεκδίκηση χρημάτων από την πλευρά της Σοφίας Κούστα συνεχίζει, με την πρώην σύζυγο του εφοπλιστή ναδιεκδικεί 180 εκατομμύρια ευρώ!  Παράλληλα, δεν έχουν λυθεί τα θέματα που αφορούν τα παιδιά τους: τις συναντήσεις και την επικοινωνία τους με τον πατέρα τους, τη διατροφή τους. Άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός τους λένε ότι η κατάσταση ανάμεσα τους είναι πολεμική. Κανένας δεν υποχωρεί, οι ευθύνες εκτοξεύονται από τον έναν στον άλλον και ο πόλεμος που έχει ξεκινήσει δε μοιάζει να έχει σύντομα τέλος. 
Thetoc.gr

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Μαΐου 2015, 10:34


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα