Ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο της ατμοσφαιρικής σύγχρονης jazz, μια ιδιαίτερη μύηση στο συναίσθημα, μια βιωματική εμπειρία μυσταγωγίας μας επιφυλάσσουν οι M.O.T.He- Music of the heart jazz trio, που αποτελούνται από τον Βαγγέλη Τσίνα (drums), Μανόλη Παπαδάκη (piano) και Ηλία Πανταζή (Electric bass).

Στην παράσταση ζωντανεύουν εικόνες, και συναισθήματα διατρέχουν τον ακροατή μέσα σε ένα ευρύ φάσμα αντιθέσεων. Από τη χαρά στη συγκίνηση, κι από το γνώριμο στο άγνωστο, από την πολυρυθμικότητα στη διρυθμία μέσα σε συνεχείς εναλλαγές. Στην ηχητική δυναμική και τον πλούτο όσο και τη σαφήνεια του classic jazz trio με μια πιο σύγχρονη τεχνολογική electronic προσέγγιση, κυριαρχεί ο δημιουργικός αυτοσχεδιαστικός χαρακτήρας και ωστόσο εύκολα ο καθένας θα αφομοιώσει έννοιες και ρυθμούς άγνωστους στους περισσότερους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα Μ.Ο.Τ.Ηe με τη σημερινή της μορφή διανύει το δεύτερο έτος από της σύσταση της και έχει παρει μέρος τόσο σε εκπαιδευτικά προγράμματα, όσο και σε ανεξάρτητες εμφανίσεις με στόχο την επαφή νέων ανθρώπων με τη σύγχρονη μουσική έκφραση.

Σινέ Παράδεισος Δημοτικός Κινηματογράφος Κορυδαλλού, Ζάππα 4, τηλ.210-4960955.
Είσοδος ελεύθερη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης