Μήνυμα εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων διατύπωσε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι γιορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους πλησιάζουν. Παρά τα σημαντικά προβλήματα που η χώρα και οι πολίτες αντιμετωπίζουν και για τα οποία θα πρέπει όλοι να επιδείξουμε αλληλεγγύη, ομόνοια και σεβασμό σε κάθε διαφορετική άποψη ή αντίληψη για να επιλυθούν, είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξουν αυτές τις ημέρες και στιγμές χαράς και διασκέδασης.

»Στην κατεύθυνση αυτή ο Δήμος Πειραιά έχει σχεδιάσει και για τα φετινά Χριστούγεννα μια σειρά εκδηλώσεων με ποικίλες δράσεις σε κάθε γειτονιά της πόλης. Παρά τα πενιχρά μέσα, οι άνθρωποι του Δήμου Πειραιά, του Ο.Π.Α.Ν., της ΚΟ.Δ.Ε.Π. και του “Καναλιού Ένα” έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να δημιουργήσουμε γιορτινή ατμόσφαιρα, δίνοντας την ευκαιρία στους Δημότες και στους επισκέπτες του Πειραιά να διασκεδάσουν ξένοιαστα.

Στην προσπάθεια αυτή για μια ακόμα χρονιά είχαμε αρωγό την ΠΑΕ Ολυμπιακός την οποία και θέλω για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει στον Δήμο Πειραιά. Εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές σε όλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης