ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Μαθητικό Μουσικό Φεστιβάλ του Δήμου Σαλαμίνας. Πρόκειται για ένα τριήμερο εκδηλώσεων όπου οι μαθητές μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους να συμμετέχουν με κάποιο τρόπο ανάδειξης της νεανικής έκφρασής τους ενεργά, αναπτύσσοντας την σχέση συνεργασίας με το σύνολο της κοινωνίας.  Ουσιαστικά ο θεσμός αυτός θα αποτελεί έκφραση τεράστιας δυναμικής των νέων αλλά και μία πλατφόρμα η οποία θα επιτρέψει σε νέους του νησιού μας να εργαστούν για να συνεισφέρουν στην επίτευξη των στόχων που μαζί θα θέσουμε. Το Φεστιβάλ Μαθητικής Νεολαίας θα θέσει τα θεμέλια για διάλογο, ένα βήμα έκφρασης και μια ¨ανάσα¨ στη δύσκολη καθημερινότητα των μαθητών.

    Πραγματοποιήθηκαν 3 βραδιές μουσικής στις οποίες συμμετείχαν 6 μαθητικά συγκροτήματα και συγκεκριμένα με σειρά εμφάνισης :

Τσέρκας – Τοκατλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σικουτρής

Gas Mass

e-random

Γκούφας – Μεγαλούδης

Μετρονόμος

 

     Συμμετείχαν επίσης και 2 γνωστά συγκροτήματα, τα ¨Μονά Ζυγά¨ ένα group που απαρτίζεται από νέους του νησιού μας και τα ¨Χάρτινα Φτερά¨ που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

     Συγχαρητήρια στα παιδιά που με τόλμη αντεπεξήλθαν στο κάλεσμά μας κάτι που ελπίζουμε να συνεχιστεί με την ίδια και μεγαλύτερη ανταπόκριση τα επόμενα χρόνια.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης