ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με χορούς, τραγούδια και θεατρικά δρώμενα, τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά πραγματοποίησαν χθες μεγάλη γιορτή, στο «Βεάκειο» Θέατρο.

Η γιορτή, με πρωταγωνιστές τα «μεγάλα παιδιά» του Πειραιά, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, στο χαιρετισμό του μίλησε για την προσπάθεια που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή, ώστε να μην λείψει τίποτα από τη γενιά των αγώνων και των θυσιών.

«Απόψε είναι γιορτή για όλον τον Πειραιά. Τα «παιδιά» της τρίτης ηλικίας, με το χαμόγελο, το κέφι, την αισιοδοξία, το μεράκι είναι εδώ. Τα «παιδιά» της δημιουργίας είναι σήμερα εδώ.

 

Γιορτάζουμε μαζί σας, μαζί με τους εργαζόμενους, μαζί με τις εθελόντριες και τους εθελοντές. Ευχαριστώ τους εθελοντές δασκάλους σας.
Στη γενιά των μεγάλων αγώνων δίνουμε από το πλεόνασμα της ψυχής μας φροντίδα, αγάπη και ανθρωπιά. Η γενιά αυτή έχει αντιμετωπίσει μεγαλύτερες δυσκολίες και τις έχει νικήσει.
Σήμερα είναι η δική σας βραδιά. Έχετε δικαίωμα στο όνειρο, στη δημιουργία, στην αγάπη. Το αξίζετε.
Εδώ στον Πειραιά, στην πόλη της καρδιάς μας, δίνουμε τη μάχη να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα, να κάνουμε τον Πειραιά της αρχοντιάς και της λάμψης.»

Η Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων κα Ευαγγελία Σαρρή, τόνισε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό της:

«Γιορτή ζωής, αγάπης και Πειραιώτικης υπερηφάνειας.
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου το Δήμαρχό μας τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, για την αγάπη του, το πάθος του για όλες και όλους εσάς, τα «μεγάλα παιδιά» του Πειραιά, για να μην λείψει τίποτα από τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, όταν σε άλλους Δήμους τα ΚΑΠΗ κλείνουν.
Επίσης, να ευχαριστήσω τις εθελόντριες, τους εθελοντές και τους εργαζόμενούς μας, στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, για την πολύτιμη βοήθειά τους, για το μεράκι και την αγάπη τους σε όλους εσάς.
Εμείς εδώ απαντάμε, με σεβασμό και αγάπη στη γενιά των αγώνων, στη γενιά που πρέπει να είναι το παράδειγμα για τους νεώτερους, για τις επόμενες γενιές.
Σήμερα, οι πρωταγωνιστές σε αυτήν τη γιορτή είστε εσείς.
Εμείς με πολύ χαρά, θα σας καμαρώσουμε και θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί, δυνατά και ξεχωριστά όπως ξέρουμε οι Πειραιώτισσες και οι Πειραιώτες.»

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Βουλευτής κ. Π. Μελάς.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ι. Ξυπολιάς, ο επίτιμος Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Π. Κουβάτσος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Στ. Διαμαντίδης, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Αν. Κάρλες, Π. Ρέππας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Φύκια και κ. Ι. Παππάς, ο Πρόεδρος της Ε΄ Δημ. Κοινότητας κ. Θ. Σκορδίλης και πλήθος κόσμου.


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης