Πραγματοποιήθηκαν χθες, παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής και μεταλλογλυπτικής του εικαστικού κ. Σταύρου Τζώρτζου, με τίτλο «Αναμνήσεις του αύριο…», στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29). Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από  τις πωλήσεις των έργων τέχνης, θα διατεθούν για την ανέγερση του Παλιού Ρολογιού του Πειραιά. 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ευχαρίστησε θερμά τον εικαστικό κ. Σταύρο Τζώρτζο, που μέσα από την ατομική  έκθεση ζωγραφικής, συμβάλλει στην εκπλήρωση του στόχου της εκδήλωσης, που είναι η ανέγερση του Ρολογιού του Πειραιά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο κ. Σταύρος Τζώρτζος ευχαρίστησε τον   
κ. Μιχαλολιάκο που παρευρέθηκε στην έκθεση και σημείωσε μεταξύ άλλων:
«Σκοπός της έκθεσης είναι η ενίσχυση του λογαριασμού για την ανέγερση του Ρολογιού του Πειραιά. Είναι η μοναδική φορά που δεν σκέφθηκα αν πρέπει να «φύγει» από κοντά μου ένας πίνακας, γιατί ο σκοπός είναι ιερός. Είναι ένα μεγάλο όνειρο, όχι μόνο του Δημάρχου μας, αλλά και όλων των Πειραιωτών που αγαπούν πραγματικά τον Πειραιά να «αναστηθεί» το Ρολόι. 
Εμείς κάποτε θα φύγουμε, όμως το Ρολόι του Πειραιά θα παραμείνει σύμβολο για την πόλη, όπως παραμένει το Δημοτικό μας Θέατρο».     

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014.
Ώρες έκθεσης: Καθημερινά  10:00 -14:00 και 18:00 – 21:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης