ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συναυλία Αλληλεγγύης διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη με τον Γιάννη Πλούταρχο τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στις 9.00 το βράδυ στο Κατράκειο θέατρο.

 

Στηρίζοντας τις δράσεις αλληλεγγύης του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη, ο τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος, με την κοινωνική του ευαισθησία και την αγάπη του απέναντι στον κόσμο που χρόνια τον στηρίζει, επιστρέφει στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας ενώνει τη φωνή του και υπογραμμίζει ότι “στα δύσκολα μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες ΜΑΖΙ”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν από κοντά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη θα μπορούν με τουλάχιστον τρία διαφορετικά τρόφιμα από ζυμαρικά, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, αλεύρι ζάχαρη να κερδίσουν μια πρόσκληση  για τη συναυλία. 

 

Ο Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς το  Γιάννη Πλούταρχο για την απόφασή του να στηρίξει για δεύτερη φορά εντελώς αφιλοκερδώς την προσπάθειά μας ώστε να ενισχύσουμε με τα τρόφιμα όσους δημότες μας τα χρειάζονται. Από τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν, θα υποστηρίξουμε τις 600 και πλέον οικογένειες της πόλης που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις καθημερινές ανάγκες και έχουν καταγραφεί από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου. Γιατί μόνο μέσα από συλλογικές δράσεις μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο προστασίας και κοινωνικής αλληλεγγύης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συναυλία που έγινε τον Ιούνιο από τον ίδιο καλλιτέχνη και διεκόπη λόγω βροχής, συγκεντρώθηκαν 23 τόνοι τροφίμων που διανεμήθηκαν σε οικογένειες της πόλης.

Η συλλογή των τροφίμων και η διάθεση προσκλήσεων ξεκίνησε τη Δευτέρα 2  Σεπτεμβρίου στα Δημαρχεία Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10 ) και Ρέντη (Μπιχάκη 8) καθημερινά 8.00-13.00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ. 210 4278100, 2132004810.

 

 

Αυτή τη στιγμή στο Δήμο Νίκαιας-Ρέντη λειτουργούν οι κάτωθι υπηρεσίες:

 

Δημοτικά ιατρεία για άπορους και ανασφάλιστους δημότες με ειδικότητες παιδιάτρου, παθολόγου, καρδιολόγου, ορθοπεδικού, δερματολόγου, οδοντίατρος, αιματολογικές εξετάσεις και ιατρείο διακοπής καπνίσματος (Βοσπόρου & Αμερικανίδων Κυριών).

 

Κέντρο Διανομής Τροφίμων για αδύναμες οικογένειες (Π. Ράλλη 125).

 

Ιματιοθήκη (Μπαλτατζή 32), η οποία λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

 

Ο Δήμος συνεχίζει την προσπάθεια καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, συλλογή και διανομή τροφίμων και ρουχισμού, προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες όσων δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

 

Για προσφορές ειδών σίτισης/ ένδυσης– εθελοντική δράση ή πληροφορίες, όσοι επιθυμούν μπορούν να απευθυνθούν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, Μπιχάκη 8 (2ος όροφος) Ρέντης, τηλ. 213 2004 813.                                     

                    

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης