Με 39 του έργα που επί τρία και πλέον χρόνια δούλεψε νυχθημερόν και με μεράκι,ο αυτοδίδακτος λαϊκός ζωγράφος του νησιού της πανέμορφης,αλλά και αρχόντισσας Πάρου Δημήτρης Σιφναίος άνοιξε τις πύλες της έκθεσης του εκεί στο πέτρινο παραδοσιακό κτίριο του Αγκυροβολίου τουριστικών σκαφών στην Νάουσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τριανταεννέα ελαιογραφίες με πανέμορφες γυναίκες,παιδικά πορτρέτα,αλλά και θαλασσογραφίες που είναι και η ειδικότητα του Δημήτρη έτσι τον αποκαλούν οι χιλιάδες φίλοι του και οι γνωστοί τόσο εκεί στο νησί όσο και στην Αθήνα,περιμένουν από τις 20 Ιουλίου μέχρι και τις 10 Αυγούστου 2013 όλους τους φιλότεχνους που είτε βρίσκονται στην Πάρο είτε θα έρθουν για χάρη του Ναουσαίου λαϊκού ζωγράφου στο νησί,το οποίο αυτές τις ήμερες περιμένει και τον μεγαλύτερο όγκο των καλοκαιρινών επισκεπτών.

Ο καλοκαιρινός φιλόξενος εκθεσιακός χώρος του αγκυροβολίου που βρίσκεται στην πανέμορφη Νάουσα και ο οποίος ανήκει στον Δήμο του νησιού,καθαρίστηκε επιμελώς από τον ζωγράφο και τους υπαλλήλους της τοπικής δημοτικής κοινότητας και είναι πανέτοιμος για όλους όσους θέλουν να τον επισκεφθούν και να θαυμάσουν από κοντά την πανδαισία των χρωμάτων που χρησιμοποιεί στους 39 συνολικά πίνακες του ο τοπικός ζωγράφος.

Ήδη εκατοντάδες φιλότεχνοι,κυρίως Αθηναίοι που βρίσκονται για διακοπές στο νησί αλλά και ξένοι τουρίστες έχουν επισκεφθεί την έκθεση ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν ζητήσει από τον καλλιτέχνη Δημήτρη Σιφναίο να αγοράσουν κάποιους από τους πίνακές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως ο Δημήτρης ο οποίος μάλιστα είναι φαν του Zouglaport δεν είναι η πρώτη φορά που εκθέτει έργα του αφού έχει πραγματοποιήσει εκθέσεις σε γκαλερί της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης,ενώ στα σχέδια του πλέον είναι η πραγματοποίηση μιας έκθεσης και στο εξωτερικό,και ειδικά στην Μ. Βρετανία όπου έχει και πολλούς φίλους.

Εμείς εδώ στο ZOUGLAPORT του ευχόμαστε τα καλλίτερα,ενώ όσοι μέχρι της 10 Αυγούστου βρεθείτε στην ΝΑΟΥΣΑ της Πάρου μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε την Έκθεση του Δημήτρη Σιφναίου,εκεί στο Αγκυροβόλιο τουριστικών σκαφών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης