Συναυλία ειρήνης και αλληλεγγύης στον ΟΛΠ

Συναυλία ειρήνης και αλληλεγγύης στον ΟΛΠ

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016, 15:03
Με την πραγματοποίηση συναυλίας ειρήνης και αλληλεγγύης την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα του μεγάρου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ), ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις υποδοχής του «Πλοίου της Ειρήνης».

Τη συναυλία συνδιοργάνωσαν το ΠΑΔΟΠ (Παρατηρητήριο Διεθνών Οργανισμών & Παγκοσμιοποίησης) και η ΠΙΕΚΒΑ (Ελληνικός κλάδος της τιμημένης με Νόμπελ Ειρήνης IPPNW) με την ευκαιρία της επίσκεψης του «Πλοίου της Ειρήνης» στον Πειραιά, στο οποίο επιβαίνει ομάδα επιζώντων της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι (Χιμπακούσα).

Την εκδήλωση, στην οποία πήρε μέρος ιαπωνική χορευτική ομάδα προερχόμενη από το πλοίο, παρακολούθησαν ο υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας, εκπρόσωποι των γειτονικών δήμων, φιλειρηνικών οργανώσεων, επιβάτες του πλοίου και πλήθος κόσμου.

Όπως δήλωσαν ανώτατα στελέχη της διοίκησης που παρευρέθησαν στην εκδήλωση, «ο ΟΛΠ στηρίζει εμπράκτως ως χορηγός τέτοιες πρωτοβουλίες και προσπάθειες με διεθνή απήχηση όπως την οργάνωση ''Peace Boat'' για έναν κόσμο χωρίς πυρηνικά, πολέμους και βία».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016, 16:11


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα