ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, σε συνεργασία με τον Ο.Π.Α.Ν. και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πειραιά, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013, από τις 11:00 έως τις 13:00, θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, γιορτή για τα παιδιά, με την οποία θα ολοκληρωθεί η καλοκαιρινή εκστρατεία φιλαναγνωσίας, δημιουργικότητας και παιχνιδιού.

 

Με την υποστήριξη της Future Library (Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος), από τις  15 Ιουνίου έως τις 13 Σεπτεμβρίου, περίπου 1000 παιδιά έδωσαν χρώμα στον ελεύθερο χρόνο τους, μέσα από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μικροί φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πειραιά, πήραν μέρος σε 53 χρωματιστές εκδηλώσεις γεμάτες φαντασία και με συντροφιά πάντα ένα καινούργιο βιβλίο.

 

 

 

 

Τα παιδιά «περπάτησαν» στο φανταστικό πολύχρωμο κόσμο των βιβλίων, έβαψαν με κέφι πολλά μέτρα χαρτί και τοίχους, ανακάλυψαν χρωματιστούς παρδαλούς και λαμπερούς ήρωες, άνοιξαν μαύρα κουτιά με μάγισσες και φαντάσματα, «ταξίδεψαν» μαζί με τον Οδυσσέα και ανακάλυψαν την πολύχρωμη διαδρομή του, έφτιαξαν μάσκες και χρωματιστά καπέλα, έπαιξαν συναρπαστικά και διασκεδαστικά επιτραπέζια, γνώρισαν το σκάκι, μαγείρεψαν υγιεινά, έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια, διασκέδασαν και έκαναν φίλους. Κυρίως όμως γνώρισαν και αγάπησαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πειραιά.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης