«Ο Εγωιστής Γίγαντας» με ελεύθερη είσοδο

«Ο Εγωιστής Γίγαντας» με ελεύθερη είσοδο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015, 12:10Η Ομάδα Πολιτισμού του Λιμανιού της Αγωνίας σας προσκαλεί την  Παρασκευή 8  Μαΐου 2015 στις 8.45 μ.μ. στο Στέκι μας - Ελ. Βενιζέλου και Πραξιτέλους 78 - στον Πειραιά στην προβολή της ταινίας
«Ο Εγωιστής Γίγαντας» Δραματική/ Αγγλία 2013/ Έγχρωμη/ Διάρκεια: 91'
Σκηνοθεσία: Κλίο Μπάρναρντ. Παίζουν: Κόνερ Τσάπμαν, Σον Τόμας, Σον Γκίλντερ
Σε μια πόλη του εγγλέζικου Βορρά, ο 13χρονος Άρμπορ αποβάλλεται από το σχολείο και αρχίζει να περιφέρεται στη γειτονιά μαζί με τον κολλητό του Σουίφτι μαζεύοντας παλιοσίδερα και κλέβοντας καλώδια. Η γνωριμία τους με τον ρακοσυλλέκτη της περιοχής και η συμμετοχή τους σε αυτοσχέδιες ιπποδρομίες θα δοκιμάσουν τη φιλία των αγοριών, τα οποία αποφασίζουν να οργανώσουν μια επικίνδυνη κλοπή καλωδίων.
Ένα σκληρό, κοινωνικά ευαίσθητο δράμα, που φέρνει στο νου τον (καλύτερο) Κεν Λόουτς. Με πικρό χιούμορ και σκληρή ειλικρίνεια, η πρωτοεμφανιζόμενη Κλίο Μπάρναρντ αφηγείται μια οδυνηρή ιστορία ενηλικίωσης με φόντο τη χρεοκοπημένη σε κάθε επίπεδο –εργασιακό, σχολικό, οικογενειακό– μεταβιομηχανική βορειοευρωπαϊκή πραγματικότητα. Μία από τις σπουδαιότερες βρετανικές ταινίες των τελευταίων χρόνων.
 
 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015, 12:13


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα