ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο Πολιτιστικός- Κοινωνικός Σύλλογος «’Έν Πλώ» και η εφημερίδα «Φωνή των Πειραιωτών»  ενημερώνει για τη συνδιοργάνωση μεγάλης εκδήλωσης «Μουσικοχορευτικό Φεστιβάλ Νέων Πειραιά», το οποίο έχει σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων (ξηρά τροφή) για τις αυξανόμενες ανάγκες της Μητρόπολης και του Δήμου Πειραιά. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Βεάκειο Θέατρο την 11η και 12η Μαΐου 2013 και ώρες (από) 18.30, με τη συμμετοχή Ο.Π.Α.Ν., Κ.Ο.Δ.Ε.Π. (Δήμος Πειραιά) και της Μητρόπολης Πειραιά. Η είσοδος είναι ελεύθερη με προσφορά των προσερχόμενων σε τρόφιμα (ξηρά τροφή) αντί εισιτηρίου.

Το Μουσικοχορευτικό Φεστιβάλ Νέων Πειραιά περιλαμβάνει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

· Συμμετοχές μουσικών συγκροτημάτων και χορευτικών απ’ όλα τα Λύκεια του Πειραιά (ήδη έχει ανταποκριθεί η πλειοψηφία)

· Συμμετοχές από τις σχολές χορού του Πειραιά (Είδη χορών: Latin,Hip-Hop, R’n’B, Μοντέρνο, Λαϊκά – Παραδοσιακά, Tango Arg., Σύγχρονο)

· Διαγωνιστικό μέρος των ανωτέρω συμμετοχών από ξεχωριστές επιτροπές: για το χορευτικό και μουσικό μέρος αντίστοιχα.

· Μικρές βίντεο-παρουσιάσεις οι οποίες θα αποτυπώνουν την ιστορία της πόλης, και θα προβάλλονται ενδιάμεσα των χορευτικών και μουσικών παρουσιάσεων.

· Περιλαμβάνει και τη διοργάνωση του 7ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Oriental Χορού, με καταγεγραμμένες συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και χορευτικές παρουσιάσεις ομαδικές και ατομικές.

· Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται, και τις δύο ημέρες, με κάποιο γνωστό συγκρότημα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης