ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο  αγαπημένος τραγουδιστής της ροκ μουσικής σκηνής  Χρήστος Δενδρινός  και οι Δυσεύρετοι  ανεβαίνουν  την Παρασκευή 24 Μαιου  στο stage  του  CAMPANA CLUB  για να ροκάρουν με ελληνικά και ξένα κομμάτια, υπό την αιγίδα του ομίλου unesco  πειραιώς και νήσων.

  Φυσικά θα ακουστούν όλα τα τραγούδια από το νέο cd  του ερμηνευτή  σε δικούς του στίχους και μουσική του διάσημου ρόκερ Χριστόφορου Κροκίδη. Στις  10.30 όλοι ραντεβού στο Μπουρνάζι (Λασσάνη 6) . Φιλική συμμετοχή Τάσος Θεοδωρόπουλος – Ζαννέτα Καλοσκάμη  ( τραγουδιστές music band  Ta Panta ΡΕ ).

Την  Καλλιτεχνική επιμέλεια  την  έχει  η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Λίλα Καλοσκάμη η οποία και ως ενεργό μέλος του ομίλου UNESCO  Πειραιώς και Νήσων δηλώνει «   Ο όμιλος Unesco Πειραιώς και Νήσων και ο πρόεδρος της κ. Ιωάννης Μαρωνίτης ,όπως πάντα στηρίζουν την τέχνη και τον πολιτισμό και  γι αυτό η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του ομίλου μας. Είναι μεγάλη η χαρά μου να συνεργάζομαι με μουσικούς της τάξεως του Χρήστου Δενδρινού και του Χριστόφορου Κροκίδη. Είναι μια άρτια οργανωμένη ροκ συναυλία που αξίζει να την παρακολουθήσετε και θα θέλαμε όλοι να ευχαριστήσουμε το CAMPANA CLUB  και τον επιχειρηματία κ. Τάκη Γουρνιδάκη για την άψογη συνεργασία που πάντα έχουμε και φυσικά τον φωτογράφο Βαγγέλη Δούρο  . Σας περιμένουμε όλους τους εραστές της ροκ μουσικής σκηνής , να ροκάρουμε όλοι μαζί με παλιές και νέες, ξένες και ελληνικές επιτυχίες σε ένα απόλυτο Live Rock Tour Epitaph»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης