«Η σωτηρία της ψυχής και το μεγαλείο της»

«Η σωτηρία της ψυχής και το μεγαλείο της»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015, 18:29


Το ότι είναι σπουδαία καλλιτέχνης, το γνωρίζει όλος ο κόσμος. Το ότι ερμηνεύει μοναδικά τις επιτυχίες της, επίσης. Στη συναυλία της στο Βεάκειο του Πειραιά, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη απέδειξε και πόσο μεγάλος Άνθρωπος είναι.
Όταν ανάγκασε το γεμάτο από κόσμο θέατρο, να σηκωθεί στο πόδι και ο κόσμος να ξεσπά σε λυγμούς.
Ήταν λίγο πριν την ολοκλήρωση της συναυλίας και η ερμηνεύτρια ξεκίνησε να τραγουδά το τραγούδι «η σωτηρία της ψυχής».
Μπροστά καθόταν ο Βασιλάκης. Ο μεγαλύτερος θαυμαστής της. Ένα παιδί με ιδιαίτερες ικανότητες, γνωστός σε όλο τον Πειραιά. Ο άκακος Βασιλάκης, που καθημερινά σεργιανίζει στο Πασαλιμάνι και γίνεται ένα με τους θαμώνες.
Η Άλκηστη τον πλησίασε, τον αγκάλιασε και τραγούδησαν για λίγο μαζί. Το τι έγινε στο θέατρο, δεν περιγράφεται. Μα η μεγαλύτερη ευχαρίστηση ήταν για τον Βασίλη, τα μάτια του οποίου άστραφταν!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:


Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη κατάφερε να γεμίσει ασφυκτικά το θέατρο σε μια μοναδική μουσική βραδιά, με την άψογη διοργάνωση της Γιούλης Μαστοράκη, που έγινε από την πρώτη στιγμή sold out!Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έγινε ένα με το κοινό και όπως ήταν αναμενόμενο η συναυλία πήρε παράταση...  

Την αμοιβή της από 3 συναυλίες προσφέρει για τους πρόσφυγες η Πρωτοψάλτη

Για την αντιμετώπιση άμεσων αναγκών που προκύπτουν από τη συνεχώς αυξανόμενη ροή μεταναστών και προσφύγων προς τα νησιά και ιδίως στη Λέσβο, προσφέρει στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου την αμοιβή της από τις τρεις συναυλίες της σε Βεάκειο, Πάτρα και Μαραθώνα η αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού, Αλκηστις Πρωτοψάλτη.
Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε η αναπληρωτής υπουργός κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χρ. Καλογήρου. «Οι εικόνες που αντικρίζουμε καθημερινά με συγκλονίζουν. Η κίνησή μου αυτή είναι το ελάχιστο που μπορώ να προσφέρω» είπε χαρακτηριστικά η κα. Πρωτοψάλτη.

Γι αυτό και στον τίτλο, το μεγαλείο!


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015, 18:41


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα