Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας δρόμου “Fit kids run” που διοργάνωσε το site για τη σύγχρονη μητέρα 4moms.gr  και η κα Ελένη Πετρουλάκη-Ivic υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά. Το “Fit kids run” για παιδιά ηλικίας από 0-14 ετών έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού.
Εκατοντάδες παιδιά έτρεξαν με τους γονείς τους σε μια ειδική διαδρομή του ενός χιλιομέτρου περιμετρικά του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά μαζί με καταξιωμένους αθλητές και Ολυμπιονίκες, δημιουργώντας μια μεγάλη αθλητική γιορτή στην πόλη. Στον αγώνα δρόμου συμμετείχε και ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης με την οικογένειά του.
Το Fit Kids Run έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας θα προσφέρει σε κάθε δημοτικό σχολείο του Δήμου Πειραιά ένα πλήρες kit φαρμακείου.

 
Ακολουθούν δηλώσεις του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, του Προέδρου του Ο.Π.Α.Ν. κ. Σταύρου Ελληνιάδη, του δημοτικού συμβούλου κ. Αντώνη Νικοπολίδη, της εκπροσώπου  του site 4moms.gr κας Αμαλίας Κυπαρίσση και του Αντιπροέδρου της  Π.Ε.Φ. κ. Παναγιώτη Τρύφων.
Γιάννης Μώραλης-Δήμαρχος Πειραιά
“Βρισκόμαστε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για να τρέξουμε στον πρώτο αγώνα δρόμου που πραγματοποιείται για παιδιά από 0-14 ετών στην Ελλάδα. Υπάρχει μια πολύ καλή διοργάνωση στο “Fit kids run”, το οποίο διοργανώνουμε μαζί με την Ελένη Πετρουλάκη, την Βάσω Νικοπολίδη, τη Βιβή Μπασινά, την Αμαλία Κυπαρίσση, βοήθησε και συμμετείχε και η σύζυγος μου Βάλια. Είμαστε εδώ για να τρέξουμε όλοι μαζί και να βοηθήσουμε τα σχολεία, να χαρίσουμε από ένα φαρμακείο σε κάθε δημοτικό σχολείο το οποίο είναι χορηγία της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας. Είναι το τρίτο δρομικό που πραγματοποιούμε στον Πειραιά το τελευταίο τρίμηνο, έχουμε βρει τον ρυθμό μας και τρέχουμε κάθε μήνα για κάτι διαφορετικό. Σήμερα ο αγώνας είναι αφιερωμένος στα παιδιά και τους γονείς. Συμμετέχουν επίσης παιδιά από τα Ειδικά σχολεία, η χορωδία της Μητρόπολης Πειραιά. Υπάρχει μια όμορφη ατμόσφαιρα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βλέπω γονείς και παιδιά να διασκεδάζουν, να αθλούνται και να περνούν ευχάριστες στιγμές”.
Σταύρος Ελληνιάδης-Πρόεδρος Ο.Π.Α.Ν
“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την αποδοχή που έχει ο αγώνας δρόμου για παιδιά “Fit Kids run”. Είναι ο τρίτος αγώνας δρόμου που πραγματοποιείται σε σύντομο χρονικό διάστημα στην πόλη. Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στα παιδιά και χαιρόμαστε να υλοποιούμε δραστηριότητες που προάγουν τον αθλητισμό. Θέλουμε να βλέπουμε τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών. Παράλληλα περνάμε το μήνυμα ότι η άθληση πρέπει να γίνει τρόπος ζωής από μικρή ηλικία”.  
Αντώνης Νικοπολίδης-Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά
“Είναι μια μεγάλη ημέρα για τον Πειραιά με δεδομένο ότι τρέχουν πάρα πολλά παιδιά τα οποία έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Δήμου να συμμετέχουν στον αγώνα “Fit kids run”. Είναι μια γιορτή για τον αθλητισμό και ελπίζουμε στο μέλλον να προσφέρουμε παρόμοιες δράσεις για τους μικρούς μας φίλους”.
Αμαλία Κυπαρίσση-Εκπρόσωπος 4moms.gr
“Ήταν μια γιορτή για την άθληση. Το “Fit kids run” με motto “Αθλούμαι- Κινούμαι- Μεγαλώνω σωστά” υποδέχθηκε πάνω από 1.000 παιδιά που γέμισαν το Δημοτικό Θέατρο με χαμόγελα και θετική ενέργεια. Ένας αγώνας όπου όλα τα παιδιά ήταν νικητές με πολλές παράλληλες δράσεις, εκπλήξεις και δώρα. Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, τους εθελοντές που βοήθησαν στον αγώνα δρόμου και τον Δήμο Πειραιά για την πολύτιμη στήριξή του”.
Παναγιώτης Τρύφων
“Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας προσφέρει ένα πλήρες kit φαρμακείου σε όλα τα δημοτικά σχολεία του Πειραιά. Νιώθουμε πολύ περήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά. Είμαστε δίπλα στα παιδιά και θα είμαστε αρωγοί σε πρωτοβουλίες που στηρίζουν την κοινωνία και τον αθλητισμό”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης