Δίωρο δωρεάν πνευματικό εργαστήριο με θέμα   «ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΕΛΚΥΣΩ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ» θα φιλοξενήσει το Εναλλακτικό Γυμναστήριο «Σώμα & Φως» την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στις 19.30 στο χώρο του γυμναστηρίου (Πραξιτέλους 179).Το θέμα θα αναλύσει η Κωνσταντίνα Παπακανέλλου η οποία έχει εντρυφήσει  για χρόνια σε διάφορες ενεργειακές πρακτικές που στοχεύουν στην πνευματική ανάπτυξη και την ατομική εξέλιξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα λόγια για το εργαστήριο

Οι συμμετέχοντες θα προσπαθήσουν αρχικά να κατανοήσουν την έννοια και την πηγή της αφθονίας καθώς και τις διάφορες εκφράσεις της στην καθημερινότητά τους. Θα απαντηθούν ερωτήματα όπως «γιατί κάποιος είναι πλούσιος και κάποιοι άλλοι όχι;» , «τι σημαίνει οικονομική κρίση, ποιος την προκαλεί και γιατί;», «ποιες είναι οι ευρύτερες επιπτώσεις της κρίσης στη ζωη μας και την εξέλιξη μας;».

Στη συνέχεια  όσοι παρακολουθήσουν το εργαστήριο θα συμμετέχουν σε ενεργειακή άσκηση εφέλκυσης της αφθονίας με τη μέθοδο του δημιουργικού οραματισμού με χρήση επικλητικών φράσεων κλειδιών, χρωμάτων και άλλων ενεργειακών πρακτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 210429788.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης