Όταν αποφασίστηκε να γίνει θερινό σινεμά στην πλαζ βοτσαλάκια , σε ένα σημείο με μπάζα -βουνό από την δεκαετία του 60 , κανείς -ακόμα και ο πιο αισιόδοξος και ονειροπόλος δεν θα μπορούσε να προβλέψει το αποτέλεσμα και το πανέμορφο θερινό σινεμά που δημιουργήθηκε και που μας ταξιδεύει τα βράδια του καλοκαιριού στην πόλη .


Ένας υπέροχος χώρος , ζωσμένος με πράσινο και κυρίαρχες τις πανύψηλες μπανανιές , ξεκούραστες καρέκλες , πεντακάθαρο και πλούσιο αναψυκτήριο (υπέροχο το σουβλάκι ) , ευγενική εξυπηρέτηση και υποδοχή , δημιουργούν τις προϋποθέσεις επιτυχίας και το αποτέλεσμα άμεσα κατεγράφη !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι καθόλου εύκολο να είναι κάθε βράδυ γεμάτο και πλέον να υπάρχει επιχείρηση στον Πειραιά που να προσελκύει κόσμο από μακρινούς δήμους -ακόμα και των βορείων προαστίων .


Παρότι άνοιξε τις πόρτες του και εγκαινιάστηκε το τέλος Ιουλίου , από τις πρώτες ημέρες έδειξε να κυριαρχεί στο χώρο των θερινών σινεμά και σίγουρα δικαίωσε με το παραπάνω τους εμπνευστές , τους κατασκευαστές και φυσικά τον επιχειρηματία που αντιμετώπισε όχι μόνο τα βουνά από μπάζα αλλά  τα βουνά της γραφειοκρατίας και τις αγκυλώσεις του δημοσίου που φρενάρουν την ιδιωτική πρωτοβουλία και την ίδια την ανάπτυξη ..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Τέλος καλό όλα καλά όμως λέει ο λαός μας !

Οι Πειραιώτες -και όχι μόνο τυχεροί για το πανέμορφο θερινό σινεμά στην πόλη του Πειραιά , στην πλαζ βοτσαλάκια που γνωρίζει πλέον μέρες δόξας του μακρινού παρελθόντος .

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης