Μπορεί να πιασαν τα κρύα, αλλά εδώ στον Πειραιά δεν … μασάμε τίποτα! Στο καλύτερο θερινό cinema της Αττικής, στο cine βοτσαλάκια στην Καστέλλα, οι παραστάσεις συνεχίζονται. Κι αν οι …κυρίες κρυώνουν το βράδυ λίγο παραπάνω, ο επιχειρηματίας έχει μεριμνήσει και μοιράζει κουβερτούλες!
Κάθε Τρίτη και Τετάρτη η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ. Κάποιοι μάλιστα θα έχουν την ευκαιρία αν μπουν στη σελίδα του κινηματογράφου στο facebook εδώ: https://www.facebook.com/cine.votsalakia, να κερδίσουν και διπλές προσκλήσεις. Δείτε τι γράφει η σελίδα του κινηματογράφου για την παράσταση και πως θα κερδίσετε τις προσκλήσεις.

«ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ TΡΙΤΗ 30/09,ΣΤΙΣ 8.30 η 10:30 στο ωραιότερο θερινό σινε της ΑΤΤΙΚΗΣ !!!!
Κοινοποιήστε, σχολιάστε και κάντε like στο εξής post και ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ 10 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ , για την νέα κωμωδία “ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ” στην προβολή των 22.30.
Κατόπιν στείλτε το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο σας inbox στην σελίδα μας. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα ανακοινωθούν στην σελίδα μας στις 20:00.
ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210-4227427.
Και για τις δροσερές βραδιές … φέραμε κουβερτούλες…. Το cine Βοτσαλάκια δηλώνει δυνατό παρών και τις νύχτες του Φθινοπώρου» !!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης