Τριάντα δις δολάρια επενδύσεις σε λιμενικές υποδομές με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2020 βρίσκονται σε εξέλιξη, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν και σχετίζονται με τις κινήσεις των λιμενικών διαχειριστών. Αιτία βέβαια των «τροχάδην» επενδύσεων, στα οποία αναφέρεται και η Drewry, η εμφάνιση των γιγαντιαίων πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και οι απαιτήσεις που αυτά «εγείρουν» πλέον από τα λιμάνια τα οποία σε παγκόσμια κλίμακα βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού.

Το ποσό των τριάντα δις δολαρίων απεικονίζει τις πλέον συντηρητικές εκτιμήσεις καθώς δεν είναι δυνατόν να υπολογιστεί ξεκάθαρα, το επίσης διψήφιο σε δις, νούμερο επενδύσεων σε ηλεκτρομηχανολογικούς εξοπλισμούς, προγράμματα λειτουργίας, διαχείρισης και ασφαλείας που συνεπάγεται η αύξηση των δυνατοτήτων σε TEU’s των λιμανιών που διαγκωνίζονται όχι μόνο για την πρώτη δεκάδα της κατάταξης στον κόσμο αλλά και της πρώτης πενηντάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τους αναλυτές η κατατάξεις- ανακατατάξεις που έγιναν στο τρέχον έτος θα παρουσιάσουν εξαιρετικό ενδιαφέρον για αναλύσεις που σχετίζονται πέραν από τα αυτά καθ αυτά στοιχεία για τα λιμάνια με την απεικόνιση των «πιέσεων» που τα λιμάνια δέχονται από τις τοπικές και υπερ-τοπικές αγορές.
theseanation

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης