Η Celestyal Cruises, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης που πραγματοποιεί στα κρουαζιερόπλοιά της, στήριξε και το 2015 τις ελληνικές ναυπηγοεπισκευαστικές μονάδες με συνολικά με 20 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η εταιρία προχώρησε στην ολοκλήρωση του έργου προσθήκης 43 νέων μπαλκονιών στο Celestyal Crystal: Στο κατάστρωμα 6 προστέθηκαν 26 νέα μπαλκόνια σε καμπίνες και 17 αντίστοιχα στο κατάστρωμα 7. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε ανακαίνιση και επέκταση σε οκτώ από τα ήδη υπάρχοντα μπαλκόνια του κρουαζιερόπλοιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατασκευή και εγκατάσταση των μπαλκονιών πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά. Το έργο της προσθήκης των μπαλκονιών πραγματοποιήθηκε σε διάστημα 20 ημερών, σε συνδυασμό με την ανακαίνιση εσωτερικών χώρων του κρουαζιερόπλοιου και την τεχνική συντήρηση του. Σε συνέχεια της ανακαίνισης αυτής, το Celestyal Crystal διαθέτει αυτή τη στιγμή 43 μπαλκόνια στις junior σουίτες, 8 μπαλκόνια σε σουίτες και δύο μπαλκόνια στις μεγάλες σουίτες του. Κάθε μπαλκόνι εκτείνεται κατά 1,4 μέτρα από το διάτοιχο του κρουαζιερόπλοιου ενώ το μήκος κάθε μπαλκονιού είναι μεταξύ των 2,8 και 5,8 μέτρων.

Όπως αναφέρει η εταιρία, σε εξέλιξη είναι και η ανακαίνιση των υπόλοιπων κρουαζιερόπλοιων της Celestyal Cruises. Στο Celestyal Olympia η ανακαίνιση περιλαμβάνει 21 junior σουίτες, εννέα σουίτες, τις υπόλοιπες 227 εξωτερικές καμπίνες καθώς και βελτιώσεις στους δημόσιους, κοινόχρηστους χώρους. Επιπλέον, θα ανακαινιστούν όλες οι καμπίνες και οι δημόσιοι, κοινόχρηστοι χώροι του Celestyal Nefeli.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης