Παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  Φώτη Κουβέλη και του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Σταμάτιου Ράπτη, πραγματοποιήθηκε σήμερα (11/9/2018), μετά την ολοκλήρωση της θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσής τους, η απονομή πτυχίων σε δώδεκα (12) Κελευστές Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (8 γυναίκες – 4 άνδρες) απευθείας κατάταξης ειδικότητας Υγειονομικού.
Στην  τελετή, που πραγματοποιήθηκε στον αίθριο χώρο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, χοροστάτησε ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιά, κ.κ. Σεραφείμ, ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης Νήφων Καπογιάννης, ενώ παρέστησαν επίσης, ο Α’ Υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, ο Β’ Υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Αθανάσιος Ντούνης, καθώς και λοιποί Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτης Κουβέλης, στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε:
“ Νέες και νέοι Κελευστές,
Σήμερα εισέρχεστε στη δύναμη του Λιμενικού και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Η πατρίδα σάς καλεί να εκτελέσετε, με υψηλό φρόνημα και απόλυτη αφοσίωση στο έργο σας, το καθήκον σας απέναντι σε αυτή. Είμαστε βέβαιοι ότι θα εκτελέσετε με τον πλέον άριστο και υπεύθυνο τρόπο εκείνο που αντιστοιχεί στα δικά σας καθήκοντα. Καθήκοντα σημαντικά, εξαιρετικά σημαντικά, με το δεδομένο ότι καλείστε να στελεχώσετε,το Υγειονομικό του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Έχουμε τη βεβαιότητα ότι πιστοί στο καθήκον θα αποτελέσετε, για το Σώμα συνολικότερα, αποφασιστικό παράγοντα στον τομέα που καλείστε να υπηρετήσετε. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι μέριμνα του Υπουργείου είναι να ενισχύσουμε σε όλους τους τομείς και ειδικότερα στον ευαίσθητο και χρήσιμο τομέα του Υγειονομικού, τις υπηρεσίες μας με άντρες και γυναίκες με ικανό στελεχιακό δυναμικό όπως είστε και εσείς. Θέλω να σας συγχαρώ και θέλω να ευχηθώ σε εσάς να είστε γεροί, δυνατοί, πιστοί στο καθήκον σας, να σας συγχαρώ προσωπικά, τον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά, αλλά και τις οικογένειές σας στις οποίες εύχομαι κάθε καλό. Σας εύχομαι καλή διαδρομή, με πίστη στο καθήκον. Να είστε όλες και όλοι καλά.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης