Στις 30 Μαρτίου λίγο πριν το μεσημέρι, στην οδό Πέτρου Ράλλη στη Νίκαια, κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος με συνδρομή αστυνομικού σκύλου διεξήγαγαν έρευνα σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, σε συνέχεια αξιοποίησης πληροφοριών, ότι ο ένοικος, άνδρας αλβανικής καταγωγής μαζί με ελληνίδα συνεργό και συμβία του διακινούν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Οι άνδρες του λιμενικού παραβίασαν την πόρτα του διαμερίσματος, καθώς σκοπός της επιχείρησης ήταν να αιφνιδιαστεί ο Αλβανός, αφού σύμφωνα με πληροφορίες κατείχε πιστόλι το οποίο δεν θα δίσταζε να αξιοποιήσει. Εντός της οικίας δεν βρίσκονταν οι ένοικοι, όμως πράγματι, οι λιμενικοί βρήκαν ποσότητα κάνναβης 597,2 γραμμαρίων και ποσότητα κοκαϊνης 116 γραμμαρίων, καθώς και σφαίρες πιστολιού, χωρίς όμως να βρεθεί το όπλο (6 βολίδες) και 4 κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούνταν για το εμπόριο ναρκωτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναζητείται ο κακοποιός με τη συνεργό του, για τους οποίους εκτιμάται ότι αποτελούν μέλη κυκλώματος που εισάγουν ναρκωτικά από την Αλβανία στην Ελλάδα, καθώς και η ενοικιάστρια του διαμερίσματος.

Zougla Newsroom

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης