Καθημερινά δρομολόγια προς και από τα Χανιά θα εκτελεί από σήμερα το βράδυ το επιβατηγό-οχηματαγωγό «Έλυρος» της «ΑΝΕΚ Lines».
Σύμφωνα με την εταιρεία, το βραβευμένο από τα ShipPax Award υπερπολυτελές πλοίο ανήκει στην πρώτη γραμμή επιβατηγών πλοίων που πλέουν στις ελληνικές θάλασσες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει μεταφορική ικανότητα 2.000 επιβατών, 110 φορτηγών οχημάτων ευρωπαϊκών διαστάσεων και 55 Ι.Χ. ή 650 Ι.Χ. σε τρία μεγάλης χωρητικότητας γκαράζ. Έχει μήκος 192μ. και πλάτος 27μ. αντίστοιχα, διαθέτει 850 κλίνες, ενώ αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 24 κόμβων.

Τα δρομολόγια προς και από Κρήτη πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τη «Blue Star Ferries», με καθημερινές αναχωρήσεις από Πειραιά στις 21.00 κι από Χανιά στις 22.00.
Μέσω του προγράμματος επιβράβευσης επιβατών, η ΑΝΕΚ παρέχει δωρεάν εισιτήρια κι αποκλειστικά προνόμια στους κατόχους της κάρτας ΑΝΕΚ Smart Bonus (www.aneksmart.gr).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τα οικονομικά πακέτα της ANEK LINES, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 210 4197400, να επισκέπτονται το www.anek.gr ή να απευθύνονται στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης