Το πάλαι ποτέ ταχύπλοο πλοίο της NEL LINES, «Παναγιά Πάρου» το οποίο βρισκόταν εγκαταλελειμμένο και παροπλισμένο στο λιμάνι του Algeciras στην Ισπανία, εδώ και τέσσερα χρόνια τώρα, παρουσίασε εισροή υδάτων.

Το άτυχο «PANAGIA PAROU» ναυπηγήθηκε το 1996 από τα γαλλικά ναυπηγεία Chantier Leroux & Lotz Naval στο Saint-Malo Naval για λογαριασμό της φημισμένης SNCM.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 26 Μαρτίου του 1996 ολοκληρώθηκε ως NGV ASCO και αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος της γαλλικής εταιρείας στις ακτοπλοϊκές μεταφορές της Μεσογείου.

Το Μάιο του 2005 πουλήθηκε στη C-Link Ferries του Απόστολου Βεντούρη και μετονομάστηκε σε PANAGIA PAROU. Τον Ιούλιο του 2005 δρομολογήθηκε από Λαύριο και Πειραιά προς Πάρο και Νάξο, ενώ τη θερινή σεζόν του 2006 ναυλώθηκε στη NEL LINES και έκανε δρομολόγια στη γραμμή Λαύριο – Πάρος – Νάξος – Κατάπολα – Αμοργός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Δεκέμβριο του 2012, το πλοίο παροπλίζεται στο λιμάνι του Algeciras. Είναι η περίοδος που η ιδιοκτήτρια NEL LINES αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα που την έφεραν στην καταστροφή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης