Πώς αλλάζει η ζωή μετά τα 50 και τι μπορείς να κάνεις για να στηρίξεις σώμα και πνεύμα

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 30 Μαΐου 2021, 02:00
Πώς αλλάζει η ζωή μετά τα 50 και τι μπορείς να κάνεις για να στηρίξεις σώμα και πνεύμα

Πολλές από τις αλλαγές με τις οποίες ερχόμαστε αντιμέτωποι μετά την ηλικία των 50 ετών είναι φυσικό  επακόλουθο της γήρανσης. Οι αντοχές εξασθενούν, η διατήρηση μιας καλής φυσικής κατάστασης  απαιτεί εντατικότερη προσπάθεια, η όραση αρχίζει να μειώνεται και η μνήμη δυσκολεύεται να  παραμείνει «ελέφαντας». Προβλήματα υγείας, που αναπόφευκτα επηρεάζουν την καθημερινότητά  μας, αλλά και την ψυχολογία μας. Όλες αυτές οι βιοχημικές αλλαγές είναι απόρροια της σταδιακής  φθοράς του ανθρώπινου οργανισμού στη «μάχη» που δίνει με το χρόνο. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει  ότι η προσπάθεια για τη βελτίωση της υγείας μας σταματά μετά το πέρας της πέμπτης δεκαετίας. 

Τα μυστικά… καύσιμα 

Τα «μυστικά» που χρειαζόμαστε για να στηρίξουμε το σώμα και το πνεύμα υπάρχουν και είναι όλα  συγκεντρωμένα στην ενισχυμένη πολυβιταμίνη Altion Tonovit Senior. Με μία κάψουλα την ημέρα μετά  το γεύμα, ο οργανισμός μπορεί να βρει συγκεντρωμένα όλα εκείνα τα απαραίτητα συστατικά, τα οποία  θα συμβάλλουν, τόσο στη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης και τη μείωση της κούρασης και  της κόπωσης, όσο και στην ενίσχυση της πνευματικής λειτουργίας και τη φυσιολογική λειτουργία της  όρασης.  

Τα «καύσιμα» που θα οδηγήσουν σε νέες συναρπαστικές περιπέτειες και αναζητήσεις το δεύτερο μισό  της ζωής μας δεν είναι άλλα από τα Ω-3 λιπαρά οξέα, τα οποία σε συνδυασμό με τα εκχυλίσματα Panax Ginseng και Ginkgo Biloba, τη λουτεΐνη, το συνένζυμο Q10, αλλά και πολλές ακόμα βιταμίνες, μέταλλα  και ιχνοστοιχεία, θα βάλουν «φρένο» στις μειωμένες επιδόσεις που συνοδεύουν τη γήρανση.

Η ευεργετική δράση των Ω-3 είναι, εξάλλου, ευρέως γνωστή. Τα ωφέλιμα αυτά λιπαρά οξέα έχουν,  μεταξύ άλλων, την ιδιότητα να μειώνουν τα τριγλυκερίδια και να ευνοούν την καλή κυκλοφορία του  αίματος, ενώ αποκαλούνται και ως η «τροφή του εγκεφάλου», καθώς έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνουν  τη λειτουργία της μνήμης και της όρασης. Την ίδια στιγμή, η λουτεΐνη λειτουργεί ως ο καλύτερος «σύμμαχος» των Ω-3 σε αυτήν την προσπάθεια, καθώς το θρεπτικό αυτό συστατικό βοηθά στην αποτελεσματική διατήρηση της υγείας των ματιών και της όρασης. 

Παράλληλα, το συνένζυμο Q10 συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη παραγωγή της ωφέλιμης  ενέργειας, ενώ τα εκχυλίσματα των βοτάνων Panax Ginseng και Ginkgo Biloba, βοηθούν στη  γρηγορότερη αναπλήρωση των χαμένων δυνάμεων και στην τόνωση του εξασθενημένου, από τη  σωματική και πνευματική υπερκόπωση, οργανισμού.  

Υπέροχο «δώρο» 

Ταυτόχρονα, βελτιώνοντας με μικρές μετατροπές τις καθημερινές σας συνήθειες, όχι μόνο θα κάνετε  ένα υπέροχο «δώρο» στον εαυτό σας, αλλά θα νιώσετε ότι ξεκινάτε τη ζωή σας από την αρχή. Το  περπάτημα, η κολύμβηση και το ποδήλατο είναι απολαυστικές αθλητικές δραστηριότητες, οι οποίες με  την ενίσχυση των πολυβιταμινών γίνονται εφικτές δύο με τρεις φορές κάθε εβδομάδα. Εξάλλου, η  φυσική άσκηση, βοηθά όχι μόνο το σώμα, αλλά και τον εγκέφαλο, καθώς η «υγιής» κυκλοφορία του  αίματος μεταφέρει περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά στοιχεία στα εγκεφαλικά κύτταρα.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ανεξαρτήτως των αναγκών σας, προτείνεται να μη γίνεται υπέρβαση της  συνιστώμενης ημερήσιας δόσης και δεν συνιστάται σε παιδιά και εφήβους, καθώς η ενισχυμένη  πολυβιταμίνη Altion Tonovit Senior είναι «κομμένη και ραμμένη» για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των  ατόμων άνω των 50 ετών. 

*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν  προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν  είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. **Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 63536/12-06-2018 

Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ ***VI-90234-ALTION-6/2019

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021, 09:13