Το Τμήμα Διαδερμικών Βαλβίδων και η Β’ Καρδιοχειρουργική Κλινική του ΥΓΕΙΑ  υπό την αιγίδα του HEAL Academy, συνδιοργανώνουν το 11ο κατά σειρά ετήσιο Συνέδριο Διακαθετηριακής Θεραπείας Καρδιακών Βαλβιδοπαθειών το Σάββατο 22 & την Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό Συνέδριο στην Ελλάδα που έχει ως αποκλειστικό αντικείμενο όλες τις εξελίξεις στον τομέα της Διακαθετηριακής θεραπείας Καρδιακών Βαλβιδοπαθειών την τελευταία δεκαετία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες αιχμής καταξιωμένων ιατρών από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, να συμμετέχουν σε συζητήσεις καθώς και να παρακολουθήσουν ως case study επεμβάσεις. Η συμβολή κορυφαίων ειδικών Καρδιολόγων και Καρδιοχειρουργών (KQLs) από όλο το κόσμο στο Συνέδριο θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. 

Όλες οι παθήσεις των καρδιακών βαλβίδων μπορούν πλέον να θεραπευτούν με διαδερμικές μεθόδους, με την διαδερμική αντικατάσταση της αορτικής βαλβίδας να έχει στέρεα εδραιωθεί επιστημονικά και την επιδιόρθωση της μιτροειδούς βαλβίδας να ακολουθεί, αλλά και τις θεραπείες της τριγλώχινας να εξελίσσονται εντυπωσιακά.   

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για το κοινό, με απαραίτητη όμως τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής. Κάντε την εγγραφή σας εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Συνέδριο μοριοδοτείται με 16 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Με την ολοκλήρωση της δήλωσης των στοιχείων σας στη φόρμα γίνεται καταγραφή του χρόνου παρακολούθησης κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του Συνεδρίου. Ο χρόνος παρακολούθησης θα χρησιμοποιηθεί για την αποστολή πιστοποιητικού τις επόμενες ημέρες μετά το Συνέδριο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης