Μετά τη δημοσίευση της «Ζούγκλας» για τα ποσοστά θνητότητας και θνησιμότητας μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων πολιτών στη Μ. Βρετανία, ο δρ Κωνσταντίνος Αρβανίτης απαντάει σε σχόλιο αναγνώστη, στο οποίο αναφέρει τα εξής: «Ο τίτλος είναι παραπλανητικός (δεν ξέρω γιατί). Η έρευνα άλλα δείχνει. Δείτε τις τελευταίες δύο στήλες σε σχόλιό μου. Ο ίδιος ο δρ το λέει στο τέλος. Το σύνολο είναι έτσι “επειδή οι ανεμβολίαστοι ξεπερνούν τα 11.000.000 στην 1η και μεγαλύτερη υποομάδα των 0-18, όπου η θνητότητα είναι 0″».

Στο εν λόγω σχόλιο, ο κ. Αρβανίτης, σε επικοινωνία του με το zougla.gr, απαντάει: «Αν δείτε το πρώτο πινακάκι, μιλάει για νοσηρότητα. Αυτά που έχω με κόκκινο είναι αυτοί που έχουν περισσότερους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Βλέπουμε ότι σε όλες τις κατηγορίες νοσούν περισσότερο οι εμβολιασμένοι. Εκτός από τις δύο πρώτες, μικρότερες ηλικιακά, που νοσούν πιο πολύ οι ανεμβολίαστοι, 1 έως 18 νοσούν πιο πολύ οι ανεμβολίαστοι, 19 έως 29 νοσούν πιο πολύ οι ανεμβολίαστοι. Σε όλες τις άλλες, μεγαλύτερες ηλικίες, νοσούν πιο συχνά οι εμβολιασμένοι. Φαίνεται, λοιπόν, σε κάθε δεκαετία ποιος υπερέχει. Αν όμως τα κάνεις και μία σούμα, νοσούν περισσότεροι οι ανεμβολίαστοι.

»Πάμε στο δεύτερο πινακάκι που λέει θνησιμότητες. Εκεί δεν λέει πόσοι νοσούν, λέει πόσοι πέθαναν. Βλέπουμε πάλι στην αντίστοιχη στήλη ότι πάνε ανάποδα τα πράγματα. Σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες πλεονεκτούν οι εμβολιασμένοι, εκτός από την πρώτη, όπου οι ανεμβολίαστοι, που είναι περισσότεροι, είναι μηδέν πρακτικά η θνητότητα. 

»Στο σύνολο, ποιος υπερέχει; Αν τα κάνουμε όλα αυτά άθροισμα, υπερέχουν οι ανεμβολίαστοι. Οι ανεμβολίαστοι πεθαίνουν λιγότερο. Από τους ανεμβολίαστους πέθαναν περίπου 500, ενώ από τους εμβολιασμένους περίπου 2.000. Πιο συχνά λοιπόν, πεθαίνουν οι εμβολιασμένοι. Επομένως, γιατί διαφέρει ο τίτλος από το περιεχόμενο;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης